Ενημέρωσε Δημητριάδη για τις καταστροφές από το χαλάζι ο Κελέτσης

729
Με τον Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Ο κ. Κελέτσης ενημέρωσε τον κ. Δημητριάδη για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν περιοχές του νοτίου Έβρου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, και ζήτησε την ενιαία και ισότιμη αντιμετώπιση των πληγεισών περιοχών του Έβρου, σε θέματα επιχορηγήσεων, αποζημιώσεων και μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων, με αυτών της Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη. Ο κ. Κελέτσης ενημέρωσε τον Υπουργό για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές του νοτίου Έβρου και αναφέρθηκε ειδικότερα στις καταστροφές στις καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση και ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών για την καταγραφή των ζημιών ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποζημιώσεων προκειμένου να στηριχθούν οι πληγέντες παραγωγοί.