Δ.Σ Ορέστη Ορεστιάδας: “Θα οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά”

1339

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ του Ορέστη Ορεστιάδας, σχετικά με το μέλλον της ομάδας:

Απο την αρχική μας τοποθέτηση ξεκαθαρίσαμε ότι ο Ορέστης έχει αρχή, μέση και τέλος. Είναι ομάδα με συγκρότηση με συνεχόμενη πείρα και δοκιμασίες, αλλά κυρίως είναι ομάδα με το συλλογικό βλέμμα στο αθλητικό μέλλον. Όλο αυτό το διάστημα σε διαδοχικές διαδικασίες αναζητήσαμε το ελπιδοφόρο παραγωγικό εργαστήρι που θα οδηγήσει το σωματείο ψηλά. Είναι το καμάρι μας, είναι το στολίδι μας. Είναι το αθλητικό μεράκι της πόλης μας. Μετά την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης και των διαδοχικών διοικητικών συνευρέσεων, αποφασίσαμε ένα πράγμα. Θα οδηγήσουμε τον Ορέστη μας, εκεί που του αρμόζει, μαζικά και σαν μια γροθιά.

Το αίσθημα της συνέχισης των φετινών κατορθωμάτων πρέπει και οφείλει να συνυπάρχει. Τονίσαμε ότι η Γ εθνική κατηγορία θέλει επαρκέστερη ετοιμότητα και διαχείριση. Έτσι είναι. Συνάμα με τα κατορθώματα του έτους, ερχόμαστε να προσθέσουμε την φιλοσοφία των ερχόμενων γεγονότων. Για τον Ορέστη μας, για την ιστορία της πόλης μας. Ο Ορέστης θα οδηγηθεί στην Γ Εθνική με τόλμη, με αξιοπρέπεια και με θάρρος. Θα σταθεί στο αθλητικό μπόι που της αρμόζει.

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ θα αγωνίζεται στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία επειδή το επιτάσσει ο αθλητικός κόσμος και το αθλητικό στερέωμα της περιοχής. Στα διοικητικά συμβούλια που έλαβαν μέρος το προηγούμενο διάστημα, πλήθος κόσμου έδωσαν τις εγγυήσεις ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στην ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και ότι θα το υλοποιήσουμε όπως μας αρμόζει.

Συνεχίζουμε ακάθεκτα στην λογική της συγκροτημένης διοίκησης που θα ικανοποιεί τις συνθήκες και τις δυνατότητες του σωματείου. Καλωσορίζουμε τα νέα διοικητικά μέλη στα πλαίσια της διεύρυνσης αλλά και διερεύνησης για την ανάπτυξη του σωματείου. Το νέο διοικητικό σχήμα απάρτίζεται απο 15 μέλη, όπου θα οδηγήσουν το σωματείο σε αθλητικά γεγονότα και σε νέες εποχές που αρμόζει στον ΟΡΕΣΤΗ μας. Ο νέος πρόεδρος ΒΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ καθολικά αποδεκτός, έρχεται να προσθέσει κύρος και σεβασμό στο διοικητικό σχήμα που συνεχίζει να τελεί το παραγωγικό έργο. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως και άνθρωπος πράος, έντιμος και ταπεινός. Οι προσθήκες στο νέο διοικητικό συνεχίζονται, οι οποίες και θα λάβουν τελική συγκρότηση σε επόμενη ανακοίνωση.

Οι διεργασίες συνεχίζονται και κάθε μέρα ξημερώνει με μεγαλύτερη αφοσίωση και έλξη για τον μοναδικό ιστορικό σύλλογο της πόλης. Άμεσα θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν. ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ παραμένουν το στολίδι του συλλόγου και θα κάνουν και φέτος την γοητευτική διαφορά. ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Διοικητικό συμβούλιο:
Βαγγελούδης Παναγιώτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Περεντίδης Θεόδωρος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
Χασανίδης Πέτρος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Τσισμαλίδης Αθανάσιος ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Μυλωνάς Γεώργιος ΤΑΜΕΙΑΣ
Μαρασλής Βασίλειος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ντουμανάκης Στέφανος
Κύρου Δημήτριος
Κούκλατζης Δημήτριος