To Alexandroupolis Comedy Festival έρχεται για τρίτη χρονιά να ταράξει την διασκέδαση του καλοκαιριού

1216

To Alexandroupolis Comedy Festival έρχεται για τρίτη χρονιά να ταράξει την διασκέδαση του καλοκαιριού της πόλης μας.

    Ένας θεσμός πλέον με μοναδικές στιγμές γέλιου από αγαπημένους καλλιτέχνες, που δίνουν διάθεση και χαμόγελο στα  καλοκαιρινά μας βράδια.

    Στις 17 – 18 -19 Ιουλίου σας  προσκαλούμε να μας αγκαλιάσετε ακόμα περισσότερο και να γίνεται κομμάτι από το πιο χαρούμενο event του καλοκαιριού

Το Φεστιβάλ μας λοιπόν φέτος ανοίγει την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο ένας και μοναδικός Γίαννης Ζουγανέλης με την διαδραστική του μουσική παράσταση “Απρογραμμάτιστος”

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σας προσκαλεί σε μια μουσική, διαδραστική παράσταση άκρως εξομολογητική. Εκτίθεται μέχρις εσχάτων, εξομολογείται, αποκαλύπτεται, αυτοσαρκάζεται, αυτοαναδεικνύεται, αυτοκαταρρίπτεται,  αποδομείται. Θα εξηγηθούμε και θα παρεξηγηθούμε.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει, τραγουδάει, σας ακούει, συνθέτει καταστάσεις με τους αποδέκτες. Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές .

Μαζί του τραγουδούν και παίζουν: ο Παναγιώτης Αυγερινός και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης.  Συμμετέχει η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 το Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολης σας δίνει την ευκαιρία ενός double Bill θεάματος!
2 παράστασης, 1 μέρα, 1 εισιτήριο και τι καλύτερο αυτές οι παραστάσεις να είναι από δύο αγαπημένους Κωμικούς, Δημήτρης Δημόπουλος και Σίλας Σεραφείμ

1η Παράσταση : Δημητρης Δημόπουλος – Αφ’υψηλου

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, από τους πιο ψηλούς κωμικούς κάθε γενιάς, συγκεντρώνει τα πιο υπεροπτικά του κείμενα από όλη του την καριέρα, σε μια ώρα σταντ-απ γεμάτη γέλιο και ψευδαίσθηση μεγαλείου, αποκλειστικά για το Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολης.

2η Παράσταση : Σίλας Σεραφείμ – Η Ιστορία της Ελλάδας, αλλιώς…

Ο Σίλας Σεραφείμ, συνεχίζει λόγω πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, την ανατρεπτική παράσταση standup comedy, «Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς» που παίζεται από τον Οκτώβριο κάθε Δευτέρα στο Θέατρο Χυτήριο.

2η χρονιά επιτυχίας με συνεχείς παρατάσεις, γιατί η ιστορία είναι χρήσιμη, επειδή βλέποντας κανείς το παρελθόν, μπορεί να διαβάσει το μέλλον. Μόνη προϋπόθεση, η αλήθεια των γεγονότων και ο Σίλας Σεραφείμ, τα παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο ώστε να τα δεις με μια άλλη οπτική και να βγάλεις συμπεράσματα, μέσα από ένα ξεκαρδιστικό δίωρο βαθιάς περισυλλογής…

Τέλος την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 στην τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλεξανδρούπολης θα είναι μαζί μας ο μοναδικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας αλλά και ο  Θανάσης Παπαγεωργίου.

Τον Αλέξανδρο τον γνωρίζαμε από χρόνια για τις αμίμητες μιμήσεις του και τις αδιάκοπες ατάκες του στις ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα stand-up του. Φέτος όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έγινε και επίσημα “Καλός! Καλός!”, καθώς τα videos του, στην κυριολεξία, τα βλέπει όλη η Ελλάδα! Έτσι, σχεδόν κάθε εβδομάδα τον βρίσκει στις κορυφές των τάσεων του youtube, με κάθε νέο video να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες views! Ελάτε να τον απολαύσουμε…

Εισιτήρια θα βρείτε μέσω Viva.gr για κάθε μέρα ξεχωριστά καθώς επίσης και εισιτήρια 3ημέρου.

Link εισιτηρίων:https://www.viva.gr/tickets/festival/khpotheatro-parkou-proskopwn/axd-3-comedy-festival/

Εισιτήρια επίσης θα βρείτε στα φυσικά σημεία προπώλησης που είναι :

– Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης (Λ. Δημοκρατίας  230)

– Ταράτσα book n Coffee (Αίνου 46)