Υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

749

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες περιελάμβανε το σημερινό οδοιπορικό στην Αλεξ/πολη. Η αρχή έγινε από την τοπική ΔΟΥ όπου συνομιλήσαμε με στελέχη της, αλλά και υπαλλήλους για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της.

Επόμενος σταθμός μας οι εγκαταστάσεις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι πυροσβέστες μας κάτω από δύσκολες συνθήκες και τις περισσότερες φορές διαθέτοντας ελάχιστα μέσα στη διάθεσή τους ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες κάθε αντιπυρική περίοδο. Ενημερωθήκαμε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις τους σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Τελευταία επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Αλεξ/πολης. Πολλές φορές μέσω ομιλιών μου, με πιο πρόσφατη εκείνη για το Νομοσχέδιο για τις υποπαραχωρήσεις 10 Λιμανιών, ανάμεσά τους και της Αλεξ/πολης, ( σχετικό link http://www.dimoschakis.gr/?p=11407 ), έχω τονίσει την ανάγκη κατασκευής νέου υπερσύγχρονου διοικητηρίου του Ο.Λ.Α., καθώς και Λιμεναρχείου εντός του Λιμένος, υποχρέωση την οποία οφείλει να αναλάβει ο παραχωρησιούχος.

Αναστάσιος Δημοσχάκης Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με τη ΝΔ