Γιορτές λήξης θεατρικής περιόδου από τα παιδιά και τους εφήβους του ΔΙΟΝΥΣΟΥ

807

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ολοκληρώνεται και φέτος με τη λήξη της θεατρικής σεζόν, και τα παιδιά από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και τις εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι έτοιμα να παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής τις παραστάσεις τους.

Περισσότερα από εκατό παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν και φέτος στο πρόγραμμα των θεατρικών εργαστηρίων (τμήματα θεατρικής παιδείας) και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους θα παρουσιαστεί σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων την Παρασκευή 14 και την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, καθώς και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στις 8:30 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14/6 στις 7:30 μ.μ. θα παρουσιαστούν επί σκηνής τα έργα: «Το Ασχημόπαπο» του Χ.Κ. Άντερσεν και «Η εκδίκηση των ζώων» της Ελ. Αντωνάκου, από παιδιά δημοτικών σχολείων.

Την Τρίτη 18/6, την ίδια ώρα θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους τα μικρότερα παιδιά, προσχολικής και νηπιακής ηλικίας με τα έργα «Ζήτω τα Φρουτάκια» (αυτοσχεδιαστικό) και «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου, καθώς και τα παιδιά τελευταίων τάξεων δημοτικού με το έργο «Ο λογοκριτής της γειτονιάς μας» της Λείας Χατζοπούλου-Καραβία.

Τέλος, το Σάββατο 22/6 στις 8:30 μ.μ., σε μία σύμπραξη των δύο Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων, παιδιών γυμνασίου και λυκείου, παρουσιάζονται οι «Σκουπιδοϊστορίες» βασισμένες στο έργο «Σκουπίδια» του Γ. Ξανθούλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους των παιδιών αλλά και στο θεατρόφιλο κοινό να παραστεί στις τριήμερες Γιορτές Λήξης της θεατρικής περιόδου για να ενισχύσει με την παρουσία του τον κόπο των παιδιών.