Τώρα: Τι απάντα ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην αποχώρηση Σαρσάκη

2224

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Με αφορμή την ανάρτηση του κ.  Ιωάννη Σαρσάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και την αποχώρηση του από το συνδυασμό μας, θα θέλαμε να θυμίσουμε για ακόμη μία φορά σε όλες και όλους, τα εξής:

Ο συνδυασμός μας συμμετείχε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύοντας στις αρχές της συνεργασίας, της συναίνεσης, της σύγκλισης και της σύνθεσης διαφορετικών απόψεων, μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξαρτησίας από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 26 Μαΐου , επιβεβαίωσε αυτή τη λογική και στις 2 Ιουνίου, έδωσε στον συνδυασμό μας την δυνατότητα να πράξει βασιζόμενος στο πνεύμα του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση («Κλεισθένης») και να αναζητήσει συνεργασίες και όχι να τις επιλέξει, μετά και τις εντολές που πήρε από τους Δημότες μας και το εκλογικό αποτέλεσμα που αυτοί διαμόρφωσαν.

Δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν την συζήτηση και δεν κρύψαμε από κανέναν (ούτε από τον κ. Σαρσάκη ασφαλώς),  τις όποιες επαφές επιβάλλει η ανάγκη του Δήμου Διδυμοτείχου, να ξεκινήσει «Απ’ την Αρχή»!

Ο δρόμος μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, θα είναι μακρύς … !!!

Οι αποφάσεις του συνδυασμού μας θα κινούνται πάντα, με γνώμονα την πλειοψηφία και όχι την μειοψηφία. Αυτό επιβάλει η παιδεία μας και φυσικά η δημοκρατία!

Την επικοινωνία με όλους και όχι την εμπάθεια με κάποιους.

Το σεβασμό των συνυποψηφίων και όχι τα “χαιρετίσματα” από μακριά.

42 ξεκινήσαμε… 42 θα τερματίσουμε… !!!

Ουδείς αναντικατάστατος…

Θα τα καταφέρουμε !!!

Με Εκτίμηση,

ο επικεφαλής του συνδυασμού “Απ’ την Αρχή”

Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου