Στηρίζει Βαγγέλη Λαμπάκη ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

765

Με την παρακάτω ανάρτηση του στο facebook ο Αν. Δημοσχάκης στηρίζει ανοιχτά τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019. Διαβάστε τι λέει:

Προχθεσινή (29/05) πρωινή …’έφοδος’ στο Δημαρχείο Αλεξ/πολης!! ‘Πιάσαμε’…εν τοις πράγμασι τον Δήμαρχο και υποψήφιο για 3η θητεία, Ευάγγελο Λαμπάκη, να βρίσκεται στις επάλξεις και να λύνει προβλήματα της πόλης.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αντί να ασχολείται με προεκλογικές συναντήσεις και εκδηλώσεις έχει στο μυαλό τα προβλήματα του Δήμου και τις εκκρεμότητες των δημοτών αυτού!

Εκτιμάται το έργο του από τους πολίτες της Αλεξ/πολης και των πέριξ οικισμών αυτής, γι’ αυτό το λόγο τον εκλέγουν από το 2010 συνεχώς και το ίδιο θα πράξουν την προσεχή Κυριακή.

Η Ν Δ τιμάει το έργο του και συνεχίζει να τον στηρίζει, παρά το γεγονός ότι έχει αποφύγει να δώσει χρίσματα σε υποψηφίους Δημάρχους της Χώρας, εκτός από τους τρεις μεγάλους Δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά!

Η Παράταξή μας έχει τη λογική ότι η τοπική κοινωνία ξέρει καλύτερα τα προβλήματα και διαθέτει την ευθυκρισία να επιλέξει τον κατάλληλο Δήμαρχο όπως στους Δήμους του Έβρου μεταξύ των δυο πλέον φιναλίστ…με τους οποίους θα συνεργαστούμε χωρίς διακρίσεις , ενωτικά, ειρηνικά και παραγωγικά χάριν των πολλών!!

Με αυτό τον τρόπο δεν διαιρεί τους πολίτες, δεν σπέρνει δηλητήριο στις πόλεις, όπως έκανε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον διχαστικό Νόμο Κλεισθένη, ο οποίος πριμοδοτεί τις μειοψηφίες και παγιδεύει τα δημοτικά Συμβούλια σε απραξία κι ακαμψία …βάζοντας τους πολίτες και τις κοινωνίες σε συγκρούσεις , σε αμφισβητήσεις και σε εχθρότητα!!

Η Ν Δ δίνει μεγάλη βάση στις Περιφέρειες της Χώρας κι έχει δώσει συγκεκριμένα χρίσματα, καθώς έχει σημασία να εκλεγούν άτομα που πιστεύουν στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα κι από κοινού θα το υλοποιήσουμε!

Η πολιτική στρατηγική της απέδωσε καρπούς στις Ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όχι μόνο ανάγκασε την Κυβέρνηση να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τις 7 Ιουλίου, αλλά σε επίπεδο Περιφερειών κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις 5!

Αναμένεται λοιπόν να επικρατήσει την προσεχή Κυριακή και στις άλλες 7 μεταξύ των οποίων και στην ΠΑΜΘ στο τιμόνι της οποίας ηγείται με το χρίσμα του Προέδρου μας ο Χρ. Μέτιος, ο οποίος έχει, χωρίς αστερίσκους, την στήριξη όλων μας που ανήκουμε στην ΝΔ!

Την Κυριακή λοιπόν, πάμε όλοι στις κάλπες δίδοντας αξία στο δικαίωμα του εκλέγειν για να ξαναβάψουμε μπλε το χάρτη όλης της Ελλάδας γιατί το αξίζουμε καλύτερα…