Δέλτα Τηλεόραση: Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αντικειμενικότητα μας

916

Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την αντικειμενικότητα της Δέλτα Τηλεόραση, δημοσιοποιούμε:

  1. Την επιστολή-πρόσκληση προς τον Επικεφαλής της παράταξης Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ, Κο Γιάννη Ζαμπούκη, για να μας ενημερώσει ποια μέρα και ποια ώρα επιθυμεί να προγραμματίσει την συνέντευξη του στην Δέλτα Τηλεόραση,  πριν τον 1ο γύρoτων Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Ο Κος Ζαμπούκης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στην συγκεκριμένη επιστολή.
  2. Την επιστολή-πρόσκληση προς τον Επικεφαλής της παράταξης Δήμος για όλους, Πρώτα ΕΣΥ, Κο Γιάννη Ζαμπούκη, για τη διοργάνωση debate την Τετάρτη 29/5. Ο Κος Ζαμπούκης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ και σε αυτή την επιστολή.
  3. H Δέλτα Τηλεόραση ενημερώθηκε, γραπτά και οριστικά, στις 20.30 (μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο debate) ότι τελικά ο Κος Ζαμπούκης δεν θα προσέλθει στο debate, μέσω Δελτίο Τύπου και ανάρτηση του στον λογαριασμό Facebook της Παράταξης του.
  4. Την απόφαση-οδηγία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το τι προβλέπει ο Νομοθέτης σε περίπτωση που κάποιος από τους Υποψήφιους δεν προσέλθει ή αρνηθεί να συμμετάσχει σε ένα debate.

Η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα της Δέλτα Τηλεόρασης ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ.