Αλεξανδρούπολη: Επίθεση της ΛΕ.Μ.Ε. στον Γιάννη Νενεδάκη για την πίστα motocross

899

Δελτίο τύπου της ΛΕ.Μ.Ε. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου)

Σήμερα στον Ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Ο παντελώς άσχετος επί θεμάτων Μοτοσυκλετισμού κ. Νενεδάκης Γ. που ανήκει στη νεοσυσταθείσα παράταξη του κ. Ζαμπούκη εκτέθηκε ανεπανόρθωτα παρόλη την προσπάθεια του δημοσιογράφου κ. Αποστολίδη να τον συνετίσει και προσγειώσει στην πραγματικότητα.

 

Κ. Νενεδάκη ασχοληθείτε με θέματα που ΙΣΩΣ ξέρετε , όπως την ΕΒΖ που κλείνει και τα παρκιγκ που δωρίζατε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης , ο οποίος σας έδιωξε και μάθετε πως η πίστα MOTOCROSS της ΛΕ.Μ.Ε. που διαχειρίζεται , βελτιώνει και επενδύει χρήματα τα τελευταία 30 χρόνια ανήκει στην ευθύνη και τους αθλητές της ΛΕ.Μ.Ε. και ΟΡΘΩΣ ο κ. Λαμπάκης την επέστρεψε στην ΛΕ.Μ.Ε.

Όποια άλλη Λέσχη ή κλαμπ (Όπως το νεοϊδρυθέν κλαμπ ΕΜΑΑ που ατυχώς κλωνοποίησε και αντέγραψε χωρίς λογο μια υπάρχουσα και πλήρως λειτουργική Λέσχη 40 ΧΡΟΝΩΝ) την χρειαστεί μπορεί να την ζητήσει ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕ.Μ.Ε. και να συνεργαστεί μαζί της.

Για άλλη μια φορά η παράταξη του κ. Ζαμπούκης ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ από την απειρία που ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ έχει και που την βάζει στο περιθώριο μέρα με την ημέρα.