Π. Φαραντάτος: Ο πρωθυπουργός εξαγοράζει με δωράκια τη συνείδηση του λαού

1237

Ευθεία επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε με άρθρο του ο Παναγιώτης Φαραντάτος που λέει εκτός των άλλων ότι, κρύβεται πίσω από πίσω από τους υφυπουργούς του και λοιδορεί την ελληνική κοινωνία που βοά εναντίον του. Καλεί επίσης σε συνολική αφύπνιση στις επερχόμενες ευρωεκλογές ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στο λαϊκισμό, την αλαζονεία και την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο του:

«Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε ως λαός κοινωνοί του τι πραγματικά σημαίνει αριστερά και τι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Ένας Πρωθυπουργός που κρύβεται πίσω από τους υφυπουργούς του και λοιδορεί την ελληνική κοινωνία που βοά εναντίον του! Η χώρα εν καμίνω και ο Πρωθυπουργός οργίζεται επειδή τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη!

Δεν μας αξίζει κανένας Πολάκης και κανένας Πρωθυπουργός που χυδαιολογεί και υβρίζει σε καθημερινή βάση τους πολιτικούς του αντιπάλους. Που πουλάει εν μια νυκτί τη Μακεδονία μας και διοργανώνει φιέστες γι’ αυτό. Που κάνει διακοπές στα γιοτ εφοπλιστών όταν ακόμη μετράμε νεκρούς.

Η ήττα αυτής της πολιτικής συμμορίας αποτελεί πια ζήτημα πολιτισμικής και πολιτικής τιμής και εθνικής επιβίωσης. Είναι κάτι παραπάνω απο αναγκαίο να πέσει αυτός ο φασισμός και να αποκατασταθεί το δημόσιο ήθος. Πολεμάμε σήμερα με κάθε μέσο ούτως ώστε να ξαναζήσουμε σε μια κοινωνία κανόνων και ευπρέπειας.

Για να συμβεί αυτό στις εκλογές που έρχονται στις 26 Μαΐου, οφείλουμε όλοι να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στο λαϊκισμό, την αλαζονεία και την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ. Απαιτείται συνολική αφύπνιση!

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για τα παιδιά μας και για εμάς. Για τη χώρα μας και το μέλλον της. Για να ξαναχτίσουμε όσα γκρέμισαν με τόση ευκολία οι απάτριδες που μας κυβερνούν. Δεν πρέπει να πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

Είπε σε παλιότερη ομιλία του ο κ. Τσίπρας ότι είναι “κάθε λέξη του Συντάγματος”, αλλά δεν μας είπαν ποιας χώρας. Μήπως της Βενεζουέλας που ονειρεύονται να γίνουμε ή της Σοβιετίας που ήθελαν κάποτε;

Όμως τι να περιμένει κανείς από ένα “Δημοκράτη” πρωθυπουργό που περιφρόνησε βαθύτατα τη λαϊκή βούληση σε δύο ζωτικής σημασίας θέματα; στο δημοψήφισμα του 2015, όπου με ασύγνωστη αφροσύνη διακινδύνευσε την οικονομική καταστροφή της χώρας και όχι μόνο και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων όπου παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας μας, ταυτότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς!!

Σήμερα έρχεται με δωράκια της τελευταίας στιγμής να εξαγοράσει ουσιαστικά τη συνείδηση και την ψήφο του Ελληνικού λαού, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απαξίωσή του προς αυτόν.
Δυστυχώς για τον ίδιο ο ελληνικός λαός έχει συνείδηση, έχει επίγνωση πλέον του τι σημαίνει αριστερά, έχει ήδη κατατάξει τον κ. Τσίπρα και τις παραφυάδες του στους ψεύτες και τους πολιτικούς απατεώνες και δεν εξαγοράζεται.

Μέγιστο λάθος του κ.Τσίπρα και τελευταίο. Η συμπεριφορά του αυτή αποτελεί ύβρι για τον υπερήφανο ελληνικό λαό. Και μετά την ύβρι επέρχεται η νέμεσις!

Με τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές! Ούτε μια ψήφος χαμένη!»