Ποιοι είναι οι λαϊκιστές των Φερών κατά τον Βαγγέλη Λαμπάκη

769

Με δελτίο τύπου απαντά στους λαϊκιστές  των Φερών όπως τους αποκαλεί, ο Βαγγέλης Λαμπάκης για το θέμα της μελέτης του Πετάλου και περιγράφει τις ενέργειες που πραγματοποίησε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Διαβάστε τι λέει:

Η καλοπιστία μου βρίσκεται απέναντι στην πολιτική ανεντιμότητα.

Για τελευταία φορά αναφέρω ότι παρέδωσα τον φάκελο της μελέτης του Πετάλου στον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο γραφείο του στην Αθήνα παρουσία της βουλευτού Έβρου κας Αναστασίας Γκαρά. Ο Υπουργός παρέλαβε τη μελέτη και μου υποσχέθηκε ότι θα είναι το πρώτο έργο που θα χρηματοδοτηθεί μόλις ανοίξει το μέτρο, διότι το προηγούμενο μέτρο ήταν καλυμμένο.

Γιατί άραγε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ενώ διέθεσε στον κωδικό 350.000€ και υλοποίησε τη μελέτη του Πετάλου να μην τη στείλει και μάλιστα οι υπηρεσιακοί παράγοντες με κούριερ;

Φτάνει πια με τους ελάχιστους δυο τρεις λαϊκιστές από τις Φέρες. Συνιστώ δε στον κ. Ρίζο να μην θεωρεί θέσφατο ότι προέρχεται από υπουργό γιατί στο κάτω κάτω ο δήμαρχος   Αλεξανδρούπολης απέδειξε ότι δεν «ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ», όπως υπαινίσσεται αλλά δουλεύει με σοβαρότητα και δημιουργεί έργο επί οκτώ χρόνια.

Να θυμίσω σε κάποιους ότι επί δύο και πλέον χρόνια για το σφαγείο Φερών το υπουργείο είχε 100% την ευθύνη  καθυστέρησης αλλά και τότε κανείς από τους λαϊκιστές δεν κινήθηκε εναντίον του κ. Σπίρτζη, αλλά κτυπούσαν το σαμάρι.

Φτάνει πια.

Ο Δήμαρχος  Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος  Λαμπάκης