Αυτό το Πάσχα “ταξιδέψτε” με ένα βιβλίο από το βιβλιοπωλείο Πάπυρος

1106

Τη Μ.Εβδομάδα οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μία μελαγχολία που οφείλεται στο κλίμα των ημερών.

Τι καλύτερο λοιπόν από τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου που θα μας ταξιδέψει ;

Στο βιβλιοπωλείο Πάπυρος στο Διδυμότειχο θα βρούμε μία τεράστια ποικιλία από λογοτεχνικά (και όχι μόνο) βιβλία, πάντα με έκπτωση 10% όλο το χρόνο.

Εμείς σας προτείνουμε δύο καταπληκτικά βιβλία για να επιλέξετε !

«ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ»
Όταν ο αρχιτέκτονας Αλέξης και η ζωγράφος Μαρίνα επιβιβάζονταν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο κρουαζιερόπλοιο που θα τους πήγαινε στην Κρήτη, δεν είχαν φανταστεί ότι η μοίρα τούς είχε ήδη εμπλέξει σε ένα από τα πιο μαεστρικά σχεδιασμένα παιχνίδια της. Οι δυο νέοι ερωτεύονται τρελά στη διάρκεια της κρουαζιέρας και καρπός του γάμου τους είναι η πανέξυπνη και ζωηρή Αμαλία. Η ζωή της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη και στη μαγευτική Χαλκιδική θα σημαδευτεί ανεξίτηλα από ένα τραγικό γεγονός, που θα δοκιμάσει την αγάπη τους και τα αισθήματα εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο, χωρίς ωστόσο το σκληρό, ανελέητο παιχνίδι της μοίρας να κατορθώσει να τους λυγίσει.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναφύεται το αναπάντητο ερώτημα για τον ρόλο που παίζουν ο Θεός και η μοίρα στη ζωή μας, καθώς και για την ικανότητα του ανθρώπου να υπερβαίνει εμπόδια και δυσκολίες.

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ»
Μάθετε την ιστορία του θαύματος της Ανάστασης του Χριστού και γιατί γιορτάζουμε το Πάσχα. Μια απλή και παραστατική αναδιήγηση της αγαπημένης ιστορίας της Παλαιάς Διαθήκης, με υπέροχη εικονογράφηση που θα λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες!