Ορεστιάδα: Συνάντηση με τον Υπουργό κ.Σταθάκη είχε ο Βασίλης Μαυρίδης

1384

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15.04.2019 από 18:00 έως 19:30 ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. Β. ΕΒΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ.

Σε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, αφού έλαβε τα εύσημα των συμμετεχόντων στην σύσκεψη για τα συγκεκριμένα και τεράστια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, που έχει πετύχει η δημοτική αρχή στον ενεργειακό τομέα, επιβεβαίωσε την ετοιμότητα του Δήμου για συμμετοχή σε οποιαδήποτε νέα πρόσκληση του Υπουργείου για υποβολή προτάσεων.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κατέθεσε και προτάσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα ενεργειακά θέματα, οι οποίες έτυχαν της καταρχήν προφορικής αποδοχής του κ. ΣΤΑΘΑΚΗ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ απέδειξαν ότι τα ζητήματα ενεργειακού ενδιαφέροντος αποτέλεσαν πρώτιστο μέλημα απ’ την αρχή της δημοτικής θητείας και κατέστησαν τον ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ως διακεκριμένο πρωταγωνιστή στον ενεργειακό χάρτη της χώρας.