Έβρος: Ξανά στους κορυφαίους στον κόσμο ο Γιώργος Μαργαρίτης!

4201

Για άλλη μια φορά και σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, ο Γιώργος Μαργαρίτης κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις στον κόσμο και μας έκανε ξανά υπερήφανους

Οι αγώνες για το 2nd President Santonja Cup διεξήχθηκαν στο Ναύπλιο και ο Γιώργος συμμετείχε στην κατηγορία Classic Bodybuilding + 1.80 cm. Ήταν μάλιστα και ο μοναδικός Έλληνας που κατάφερε να ανεβεί τόσο ψηλά σ΄αυτό τον αγώνα.

Από τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη όπου υπηρετεί ξεκίνησε την προσπάθεια του για την κορυφή και τα κατάφερε για άλλη μια φορά. Μετά από πάρα πολλές ώρες προπόνησης και μεγάλης καταπόνησης κατάφερε να φέρει το σώμα του στην κατάσταση που ήθελε και κατάφερε να πλασαριστεί στους κορυφαίους έξι στον κόσμο καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Να σημειώσουμε πως για πολύ λίγο και από ξεκάθαρη αδικία, δεν βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα όπου θα είχε την ευκαιρία για την πρώτη θέση. Όπως και να χει όμως η επιτυχία παραμένει πολύ μεγάλη και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στο Γιώργο είναι τα συγχαρητήρια μας και ένα ευχαριστώ που κάνει τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις υπερήφανες.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι όμως, ο Γιώργος δέχτηκε μια μεγάλη τιμή αφού βραβεύτηκε από δυο Προέδρους. Τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας IFBB κύριο Rafael Santonja και τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας IFBB ΕΟΣΔ κύριο Ιορδάνη Λεβεντέλη.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Όπως λέει και ο ίδιος: ” Η πλακέτα, το μετάλλιο και το δίπλωμα, είναι ΟΛΗ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ αυτού που προσπαθώ με τόσο κόπο να προάγω και να αναδείξω.. νιώθω συγκινημένος, περήφανος που πάλι τα κατάφερα να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως κάθε στέλεχος του Στρατού, ο καθένας από εμάς, ΜΠΟΡΕΙ.. Να καταφέρει κάθε στόχο, όσο δύσκολος και αν είναι, όσα προβλήματα και εμπόδια συναντά, αρκεί να έχει Υπομονή, Επιμονή, Πίστη, Θέληση, Ευγενή Άμιλλα, Σεβασμό..”

Σ΄αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος και ευχαριστεί αυτούς που στέκονται δίπλα του σε όλες τις δύσκολες και απαιτητικές στιγμές και στέλνει το μήνυμα του.

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου Θανάση Υφαντόπουλο που είναι μαζί μου και ζει την κάθε στιγμή, και μαζί του ο Τάσος Μισαηλίδης που είναι το άλλο μισό του. Επίσης τον NGradio που πραγματικά είναι Οικογένεια μου όλοι τους και υπόσχομαι πως θα συνεχίζω να τους κάνω περήφανους και πως η στήριξή τους αυτή ΑΞΙΖΕΙ. Συνεχίζω για το 2ο Παγκόσμιο σε δυο εβδομάδες στη Μαλτα, με όσες δυνάμεις έχω και με τη στήριξη της συζύγου μου Ευαγγελιας και του γιου μου Μαξίμου που αυτές τις ημέρες μου λείψανε όσο ποτέ..”