Φαίη Ρουμπίνη: Έρχεται να δώσει το δικό της «χρώμα» στη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη

965

Κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό, κάτι που δεν έχουν ξαναζήσει οι Θεσσαλονικείς, και που θα δώσει νέο μοναδικό «χρώμα» στη διασκέδασή τους, έρχεται αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στο «Χρώμα bar» και λέγεται, Φαίη Ρουμπίνη!

Το  «Χρώμα bar», που κυριαρχεί στο νυχτερινό χάρτη της πόλης, εξασφαλίζοντας τα πιο δυνατάlive, με τα μεγαλύτερα ονόματα, έρχεται να κάνει και πάλι τη διαφορά. Μία πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της, όπως το «Που ξαπλώνεις που κοιμάσαι», «Πεταμένα όνειρα», «Θέλω να συναντηθούμε», «Τι θες να κάνω», «Σβήνω τηλέφωνα», «Για να είμαι ειλικρινής», που όλοι σίγουρα έχετε τραγουδήσει, χορέψει, απολαύσει στα ραδιόφωνα.

Η Φαίη Ρουμπίνη, στην παρθενική της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την ορχήστρα της, και μία special dance dj μουσική ένθεση, που θα απογειώσει το πρόγραμμά της, υπόσχεται το πιο ξεσηκωτικό, αυθεντικό live που έχετε ζήσει μέχρι σήμερα, και το «Χρώμα» φρόντισε για αυτό.