Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία

908

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν τη άγρια δολοφονία της στη Ρόδο, τον περασμένο Νοέμβριο.

Από την αρχή της υπόθεσης οι φίλοι της 21χρονης φοιτήτριας, έχουν καταθέσει ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες.

Την Πέμπτη ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι τρεις ημεδαποί, τους οποίους κατήγγειλαν για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2017.

Η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε ειδικότερα τους τρεις νέους, από φωτογραφίες τους, ως τα άτομα εκείνα με τα οποία συνδιασκέδαζαν και στην συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της, πριν μεταβούν με τη φερόμενη ως θύμα στην οικία της, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Μάλιστα, μία 24χρονη φίλη της Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μία φορά η Ελένη της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Επιπλέον μια 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε μόλις πρόσφατα στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι μία άλλη φίλη τους της είχε πει ότι η Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη,είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο, άφησαν την τελευταία στην οικία της και ακολούθως μετέβησαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ.

Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες, αλλά στην πορεία η Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι η Τοπαλούδη δεν της είχε πει τίποτα για βιασμό ούτε κι αν έχει δει το βίντεο αυτό.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ότι η 24χρονη φίλη της, ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη, είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη.

Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης, τονίζοντας ότι οι τρεις νέοι, κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές, θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

cnn.gr