Πιλοτική λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

759

Στον «αέρα» είναι η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης η οποία «τρέχει» σε πιλοτική λειτουργία. Σε αυτήν ο χρήστης είτε είναι κάτοικος, είτε είναι επιχειρηματίας, είτε επισκέπτης θα βρει κάθε χρήσιμη πληροφορία που αφορά τη σχέση του με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Εκτός από την ενημέρωση για θέματα που αφορούν τα νέα του Δήμου, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναφέρει προβλήματα καθημερινότητας που εντοπίζει μέσω της εφαρμογής Click n Spot, να ενημερώνεται για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου και να λαμβάνει ενημέρωση για τις προκηρύξεις για προμήθειες ή έργα.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που παρέχει η νέα ιστοσελίδα είναι η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη για «κατέβασμα» όλων των εγγράφων που είναι απαραίτητα στον δημότη ή τον επιχειρηματία ώστε να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία που έχει σχέση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, εξοικονομώντας κατά αυτό τον τρόπο πολύτιμο χρόνο αφού δεν απαιτείται η φυσική του παρουσία ώστε να λάβει τις φόρμες αυτές.

Μέσω της ατζέντας εκδηλώσεων ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εντός των ορίων του Δήμου. Για το σκοπό αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να στέλνουν το υλικό που αφορά την εκδήλωσή τους στο gtip@alexpolis.gr

Η νέα ιστοσελίδα είναι φιλική προς τα άτομα τα οποία έχουν προβλήματα όρασης και βρίσκεται στη διεύθυνση www.alexpolis.gr