Νεοσύλλεκτος τηλεφώνησε για βόμβα για να προλάβει το λεωφορείο για Έβρο !!!

2063

Δεν θα ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την στρατιωτική του θητεία ένας νεαρός από περιοχή της Μαγνησίας, καθώς βρέθηκε για τα καλά μπλεγμένος σε άσκοπη κινητοποίηση των αρχών! Βλέποντας ότι δεν θα προλάβαινε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι έχει τοποθετηθεί… βόμβα!

Το τηλεφώνημα είχε γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης από καρτοκινητό που βρίσκεται στο χώρο του ΚΤΕΛ και αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός του λεωφορείου να το σταματήσει και να αποβιβάσει τους επιβάτες. Αυτό έγινε στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Μαγνησίας, όπου έγινε έλεγχος από εξουδετερωτές της ΕΛ.ΑΣ. με εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Έτσι, το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιο, αφού επιβιβάστηκε ο νεαρός που πρόλαβε να φτάσει στο σημείο! Όμως, μόλις έφτασε στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και ο φαρσέρ ετοιμάστηκε να επιβιβαστεί σε άλλο λεωφορείο για τον Έβρο, όπου επρόκειτο να παρουσιαστεί στον Στρατό, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν καθώς είχε ήδη ταυτοποιηθεί ως αυτός που τηλεφώνησε για την υποτιθέμενη βόμβα.

protothema.gr