Στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται εκτάκτως ο Α/ΓΕΣ κ. Καμπάς!

2121

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο κ. Καμπάς αισθάνθηκε χθες το βράδυ αδιαθεσία με την καρδιά του

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο κ. Καμπάς αισθάνθηκε χθες το βράδυ αδιαθεσία με την καρδιά του και εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται ακόμη.

Πριν από λίγα λεπτά, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα:

«Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

in.gr

**15:41 Με νεότερες πληροφορίες του inevros ο κ Καμπάς, αντιμετώπισε ένα ελαφρύ υπερτασικό πρόβλημα, το οποίο και ξεπέρασε. Στο ΠΓΝΑ μετέβη εντελώς προληπτικά.

Το επίσημο ανακοινωθέν του ΠΓΝΑ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός κ. Γεώργιος Καμπάς προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της 26/1/2019 και ώρα 1.00 π.μ. λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ