Απολαύστε τον Αμέθυστο σε μια μοναδική εκτέλεση από τους Εντέχνως στην Αλεξανδρούπολη

1539

Εντέχνως – Αμέθυστος

Από τη συναυλία των ΕΝΤΕΧΝΩΣ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως στις 30 Νοεμβρίου 2018. Σύντομο ιστορικό του συγκροτήματος έντεχνης ελληνικής μουσικής «ΕΝΤΕΧΝΩΣ»

Το μουσικό συγκρότημα “Εντέχνως” του «Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016. Το συγκρότημα έρχεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για παραγωγή κυρίως πρωτότυπης έντεχνης μουσικής, μέσω της οποίας θα αναδεικνύονται μουσικοί και στιχουργοί της πόλης μας και όχι μόνο.

Στο πρόγραμμά του βέβαια συμπεριλαμβάνει και διασκευές (κυρίως στον τομέα της ενορχήστρωσης) γνωστών και δημοφιλών τραγουδιών. Το συγκρότημα έχει δώσει πολλές συναυλίες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, είχε συμμετοχή το 2017 και το 2018 στις γιορτές παλιάς Ξάνθης, ενώ το περασμένο Ιούλιο εμφανίστηκε για στην Μύρινα, πρωτεύουσα της Λήμνου.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Ήδη στο ρεπερτόριό του αριθμεί πάνω από 80 τραγούδια, από τα οποία τα 42 πρωτότυπα και τα υπόλοιπα διασκευές, ενώ εδώ και λίγες μέρες ετοιμάζει σε στούντιο την παραγωγή του δεύτερου ψηφιακού του δίσκου. Περισσότερες πληροφορίες για τους Εντέχνως (φωτογραφίες και βίντεο τραγουδιών) μπορείτε να βρείτε στην σελίδα που έχουν φτιάξει στο Facebook.

Οι Εντέχνως αποτελούνται από τους παρακάτω μουσικούς: Βασίλης Γρένδας (πιάνο, μουσική, ενορχήστρωση), Βίκη Μαματσοπούλου (τραγούδι), Γεράσιμος Φωτιάδης (βιολί), Γιάννης Κώστογλου (κοντραμπάσο), Γιώργος Θεοδωρίδης (ντραμς), Δημήτρης Ζυγερίδης (μαντολίνο), Δώρα Τσιακίρη (βιολοντσέλο), Θεοδώρα Θυμιανίδη (φλάουτο), Κυριάκος Μπουλούμπασης (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), Μαλένα Τερζάκη (τραγούδι), Μιχάλης Κιομουρτζής (τραγούδι), Νικόλας Κατσούλης (φλάουτο), Νικολέτα Φαντερσμίσεν (μπαρόκ φλογέρες, μπαγλαμάς), Παναγιώτης Κωστίδης (κλαρινέτο), Σοφία Τομζά (κανονάκι)