Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις

1244

Έγινε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ενώ αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους του βιασμού και της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό απόρρητο του κινητού τηλεφώνου της 21χρονης, η άτυχη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου είχε μιλήσει κυρίως με την καλύτερη της φίλη από το Διδυμότειχο. 

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν, δύο μέρες μετά, στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη  η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Παράλληλα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως, σε αντίθεση με τα όσα έχουν ισχυριστεί μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι, η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αλβανός.

Στην κατ’ αντιπαράστασή εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, οι κατηγορούμενοι είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα βότκας, όπως και δυο νεαροί, αλλά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.

Την ίδια ώρα, στη Ρόδο οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για τυχόν κυκλώματα που εκβιάζουν νεαρές κοπέλες βιντεοσκοπώντας τες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

thepressroom.gr