Αλεξανδρούπολη: Οι λόγοι που αποχώρησε ο Στάθης Γιαμουρίδης από την παράταξη Λαμπάκη

976

Με ενημερωτικό δελτίο ο Στάθης Γιαμουρίδης γνωστοποιεί τους λόγους της αποχώρησης του από την παράταξη Πόλη και Πολίτες του Ευάγγελου Λαμπάκη.  Χαρακτηριστικά λέει ότι πήρε μόνο υποσχέσεις και όχι έργα…

 

 

Διαβάστε τι λέει:

Σας ενημερώνω ότι την 13/12/2018 ανακοίνωσα εγγράφως στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης την απόφαση μου να αποχωρήσω από την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”.

Ανέλαβα από την αρχή της θητείας μας,  μια σειρά ευθυνών απέναντι στους συμπολίτες μου στην περιοχή της Συκορράχης. Δεσμεύτηκα απέναντι τους να αγωνιστώ  για να βελτιώσουμε κάποιες υποδομές έστω και με υποτυπώδεις παρεμβάσεις στην περιοχή μας, όπως βελτιώσεις στην αγροτική οδοποιία, μικρής έκτασης  ασφαλτοστρώσεις που θα βοηθούσαν στις ασφαλείς μετακινήσεις των κατοίκων καθώς και κάποια μικρά έργα στον τομέα πρασίνου όπως π.χ στην παιδική χαρά του οικισμού.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Στις διαρκείς διεκδικήσεις μου,  εισέπραττα αρχικά υποσχέσεις χωρίς υλοποίηση που στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε εμπαιγμό, αδιαφορία και εγκατάλειψη.

Οι κατά καιρούς  παρακλήσεις και απαιτήσεις μου,  έπαιρναν ως απάντηση προσωπικές επιθέσεις, απειλές και κακοχαρακτηρισμούς για τα φιλοζωικά μου αισθήματα και για την γνωστή μου ευαισθησία απέναντι σε δεκάδες αδέσποτα που συντηρώ με προσωπικά έξοδα και επένδυση χρόνου.

Οι 2-3 παρεμβάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μου ήταν για το Θεαθήναι και χαρακτηρίστηκαν από κακοτεχνίες και λανθασμένες επιλογές.

Το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες που μας εμπιστεύτηκαν είναι μεγάλο και δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να πορεύομαι μαζί με την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”.

Ευστάθιος (Στάθης) Γιαμουρίδης