Διάλεξη για τη Νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσας απόψε στην Αλεξανδρούπολη

861

Πρόσκληση στη διάλεξη “Η Νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσης και η Γνώσις των Κοσμικών Νόμων μέσω της Αριθμοσοφίας”  του Ελευθέριου Αργυρόπουλου την  Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη  Αλεξανδρούπολης.

Ο γνωστός Μαθηματικός Συγγραφέας και Ερευνητής κ. Ελευθέριος  Αργυρόπουλος θα παρουσιάσει μέρος των ανακαλύψεών του σχετικά με την Πυθαγόρειο αριθμοσοφία και θα αποδείξει ότι η ελληνική γλώσσα δεν είναι μια απλή γλώσσα επικοινωνίας αλλά μία μοναδική γλώσσα που διαθέτει νοημοσύνη και μαθηματική δομή, καθώς και ενδείξεις ότι αυτή μπορεί να έχει και προβλεπτικότητα. Μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας, θα μας αναλύσει το γεγονός ότι η ελληνική γλώσσα γνωρίζει του κοσμικούς νόμους, γνωρίζει τον τρόπο δημιουργίας του ανθρώπου καθώς και την γεωμετρική του κατασκευή. 

Ακόμη θα μας αναλύσει των κώδικα του Πλάτωνος και θα μας αποδείξει ότι η ελληνική γλώσσα μέσω των λεξαρίθμων γνωρίζει τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας. Όσοι παρευρεθούν θα λάβουν μία νέα γνώση αποδεικνύοντας την ρήσιν του Πυθαγόρου “ΤΟ ΓΑΡ ΣΟΦΟΤΑΤΟΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΣΤΙΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ”. Επίσης, εκτός από τα δέκα βιβλία του θα μας παρουσιάσει και τα τρία μουσικά του έργα που έχει συνθέσει βασιζόμενος στην αρμονία των ουρανίων σφαιρών.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

 

http://www.synarithmos.com/content/view/1/2/