Οι μαθητές του Τυχερού χρειάζονται τη βοήθεια μας !!!

16197

Τώρα χρειαζόμαστε την βοήθειά σας!
Πέντε μαθητές του Γενικού Λυκείου Τυχερού , η Μαρία Σιώπη, ο Νίκος Μυλωνάς , η Νατάσα Μακρή, ο Νεράτζης Τσεβίκης και η Θεοδώρα Βασιλειάδου, δούλεψαν ομαδικά και ανέπτυξαν μία εφαρμογή για Android συσκευές , διαθέσιμη σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, με θέμα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Η εφαρμογή μας πέρυσι πήρε το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό και αφού την αναβαθμίσαμε μεταφράζοντάς την σε 3 γλώσσες , την υποβάλαμε στον αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό, στον οποίο πετύχαμε να είμαστε στους τρεις φιναλίστ στην κατηγορία Youth/Νεολαία.

Η τελική κατάταξη -που θα αποφασιστεί από ειδική επιτροπή -θα ανακοινωθεί στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, όπου έχουμε προσκληθεί και με μεγάλη χαρά θα πάμε.

Παράλληλα, θα δοθεί Βραβείο κοινού. Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τα βίντεο των συμμετοχών όλων των φιναλίστ και στις 3 κατηγορίες και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας. Στην εικόνα, φαίνεται το δικό μας βίντεο. Ψηφίζουμε κάνοντας κλικ στο χεράκι.Δεν θα χρειαστεί να δώσετε ούτε email ούτε άλλα προσωπικά σας στοιχεία. Δείτε τα βίντεο -είναι όλα εξαιρετικά- και ψηφίστε κατά συνείδηση.
Επί της ευκαιρίας, να ευχαριστήσουμε δημόσια όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή: Τον Θανάση,την Γωγώ, την Μαρία , τον Ανρί και τον Βοb.

-Για να κατεβάσετε την εφαρμογή μας, κάντε αναζήτηση στο Google Play , ως Qwwwiz.
– Για να ψηφίσετε , κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.betterinternetforkids.eu/…/saferinternet…/awards