Νιώσαμε την αδικία και τη μοιραζόμαστε μαζί σας

1486

Σε λίγες ημέρες 27/9 το inevros.gr κλείνει τα 2 χρόνια από τη μέρα που μπήκε στη ζωή των εβριτών και άρχισε να καταγράφει με τον δικό του τρόπο τα νέα, που όπως δεσμευτήκαμε από την 1η μέρα, θα γράφονται ΌΠΩΣ ακριβώς είναι.

Και νομίζουμε ότι το καταφέραμε αν κρίνουμε από την ανταπόκριση σας.

Πλέον μετράμε γύρω στις 15.000 προβολές καθημερινά, από Ελλάδα και εξωτερικό. Όλο αυτό το διάστημα παρατηρήσαμε ένα πράγμα, που μας έκανε εντύπωση και είπαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω, γιατί νιώσαμε την αδικία.

Το δημόσιο χρήμα πλέον δίνεται με το σταγονόμετρο (;;; η εκεί που πρέπει;;;) σε καμπάνιες προβολής κάποιων εκδηλώσεων και ενώ λαμβάναμε κανονικά τα Δελτία Τύπου των εκδηλώσεων, βλέπαμε ότι τα μπάνερ (μαζί με τα χρήματα φυσικά) πήγαιναν σε άλλα site (εκτός από κάποιες μικρές εξαιρέσεις), τα οποία μάλιστα είχαν πολλές χιλιάδες προβολές ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από το inevros και με μικρότερο χρόνο ζωής, στην ουσία “σκούπιζαν” ότι έβγαινε από δημόσιο χρήμα  !!!!

Περίεργο ε ;;;

Όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε λίγο την υπόθεση.. Πήραμε περίεργες απαντήσεις.. Όπως ότι δεν ήξεραν ότι υπάρχει το site !!!

Πως όμως ήξεραν το mail μας και έστελναν τα ΔΤ των εκδηλώσεων ;;;

Και διάφορες παρόμοιες απαντήσεις !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.. 

Υ.Γ Εμείς σε ένα χρόνο θα είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τα 3 χρόνια λειτουργίας, εσείς θα είστε (και δεν αναφερόμαστε φυσικά στους αναγνώστες μας) ;;;;;

inevros.gr