Ζήτημα στέγασης προέκυψε για κάποιους νεοσύλλεκτους στρατιώτες στις Φέρες

1684

Πατέρας ενός από τους νεοσύλλεκτους επικοινώνησε μαζί μας και μας ανέφερε το εξής περιστατικό.

Οι υπεύθυνοι στο στρατόπεδο της Καβησού που θα φιλοξενήσει την τρέχουσα σειρά κατάταξης, βρέθηκαν προ μεγάλης έκπληξης όταν αντίκρυσαν περισσότερους απ’ ότι πραγματικά περίμεναν, νεοσύλλεκτους!

Το πρόβλημα που προέκυψε, σύμφωνα με τον πατέρα, ήταν ότι δεν υπήρχαν αρκετά κρεβάτια για όλους. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους υπευθύνους να προσφύγουν σε μια προσωρινή λύση, ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να προστεθούν επιπλέον κρεβάτια για τους υπεράριθμους.

Η λύση λοιπόν ήταν μια άδεια λίγων ημερών στους νεοσύλλεκτους ώστε να ετοιμαστούν επιπλέον χώροι σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συνθήκες. Και μιλάμε για πρόβλημα γιατί ναι μεν οι ντόπιοι στρατιώτες έχουν σπίτι να μείνουν, αλλά τι γίνεται με τους υπόλοιπους που κατάγονται από περιοχές εκτός Έβρου και δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε δυο – τρεις μέρες στον τόπο καταγωγής τους;

Ο πατέρας που επικοινώνησε μαζί μας πάντως, θα φιλοξενήσει και ένα παλικάρι που δεν έχει πιθανόν τη δυνατότητα να βρεθεί σπίτι του αυτές τις λίγες μέρες της άδειας που του δόθηκαν, που υπό άλλες συνθήκες μια έκτακτη άδεια θα ήταν δώρο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα λυθεί σύντομα το ζήτημα που προέκυψε και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.