Επιστολή απόγνωσης στο inevros για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο του Διδυμοτείχου

2464

“Επικίνδυνες λακκούβες- κακοτράχηλοι δρόμοι”

Πέρα από τις μεγαλοστομίες των εκάστοτε Δημάρχων, κάποτε πρέπει να δούμε και χειροπιαστά αποτελέσματα. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά διαπιστώνω την απαξίωση των κατοίκων της υπαίθρου.

Αδιαφορία και αμέλεια με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια των ανθρώπων που διακινούνται στα επαρχιακά οδικά δίκτυα. Εκείνο που πρέπει να γίνεται άμεσα όταν κινδυνεύει η ζωή των οδηγών απο κακοτεχνίες ή απο λακκούβες σε κάποιους δρόμους η άμεση αποκατάσταση πρέπει να γίνεται χωρίς χρονοτριβή απο τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ήδη έχω αποστείλει ηλεκτρονικά αίτημα στον Δήμο Διδυμοτείχου και την Περιφέρεια, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο ο Κος Δημοσχάκης υποσχέθηκε να επικοινωνήσει με την Περιφέρεια, αλλά και απο εκεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα κονδύλια . Δεν μιλάμε για καινούργια ασφαλτόστρωση (αν και έχει υποσχεθεί ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου), αλλά για λίγη πίσσα , ώστε να κλείσουν οι λακκούβες στους δρόμους και να μην αποτελούν παγίδες θανάτου για τους οδηγούς..

Απ΄όσα γνωρίζω, η αρμόδια υπηρεσία, τουλάχιστον δυο φορές τον μήνα, πρέπει να ελέγχει τους δρόμους αν είναι ασφαλείς. Ακόμη και η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ειδοποιεί τον Δήμο ή την Περιφέρεια για τυχόν παγίδες θανάτου.
Νομίζω η ζωή μας αξίζει λίγο περισσότερο απο λίγη μαύρη πίσσα. Είναι μεγάλο λάθος να τα αφήνουμε όλα στην τύχη.
Αν πάλι, κάποιοι που είναι αρμόδιοι, δεν είναι είναι σε θέση να κάνουν την δουλειά τους δεν χρειάζονται να βρίσκονται σε δημόσια πόστα..

Ο κακοτράχηλος δρόμος βρίσκεται στην περιοχή Διδυμοτείχου απο Ελαφοχώρι για Χιονάδες και δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση…
..και καμιά άσπρη διακεκομμένη γραμμούλα επί του οδοστρώματος δεν θα ήταν λάθος!…Γνωρίζω περίπτωση νεαρής κοπέλας που σκοτώθηκε , λόγω ομίχλης και έλλειψης οριογραμμής..Ειλικρινά ζούμε σε ένα χάος που κανείς δεν δείχνει τη θέληση να το αλλάξει. Ας κάνουμε επιτέλους τα βασικά και τα ουσιώδη..

ΥΓ. Δυστυχώς καταντήσαμε να διακωμωδούμε τα χάλια μας..
Φιλικά
Απόστολος Πουτουλούδης