Η Saos Ferries φεύγει γι΄ άλλες πολιτείες

1345

Νέα ανακοίνωση από τη Saos Ferries, με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει την αποχώρηση της από τη Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Ο.Λ.Α., ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, με «νηφαλιότητα».-
Ο κ. Πρόεδρος του Ο.Λ.Α., στο τελευταίο Δελτίο τύπου που εξέδωσε, υπερβαίνοντας ακόμη και τις αρμοδιότητές του, εξαγγέλλει πρωτοβουλίες και επιχειρεί να πείσει τους πάντες ότι είναι ο απόλυτος εκφραστής της τάξης και της νομιμότητας! Ως προς αυτό μάλιστα … «δεν καταλαβαίνει τίποτα»! Ειδικά ως προς το τελευταίο, συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Πρόεδρο! Δεν κατάλαβε τίποτε!
Ακόμη και στο παραμύθι με τον βοσκό και τα πρόβατα, το …«ψευδώς» επαπειλούμενο, γίνεται κάποια φορά, σκληρή πραγματικότητα!
Το «ΖΕΦΥΡΟΣ» αποχωρεί άμεσα από την γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, προκειμένου να εξυπηρετήσει ακτοπλοϊκές ανάγκες στο Ιόνιο πέλαγος. Το πλοίο «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες.
Όσο για το ΣΑΟΣ 2, θα παραμείνει στη γραμμή, μέχρι να ολοκληρώσει αποκλειστικά, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αυτές που απορρέουν δηλαδή, από την ισχύουσα σύμβαση με το Υπουργείο, μέχρι το 2019.
Όπως καταλαβαίνει ελπίζουμε, αυτή τη φορά, ο κ. Πρόεδρος του Ο.Λ.Α., και κάθε άλλος «δραστήριος», όπως ο κ. Δήμαρχος Σαμοθράκης, πρέπει να επισπεύσουν τις εξαγγελλόμενες πρωτοβουλίες τους, ώστε να φέρουν σύντομα στο νησί μας, μια … πιο «αξιόπιστη» εταιρεία. Θα προτείναμε δε, να φροντίσουν για την εξασφάλιση ΔΥΟ τουλάχιστον εταιρειών για να μην ξαναπαρουσιαστούν φαινόμενα … «επιχειρηματικής και μονοπωλιακής ομηρίας».
Αφού τους ενοχλεί, και μόνο ότι ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, …τους απαλλάσσουμε από την παρουσία μας, παρά το γεγονός ότι η απόφαση αυτή, δεν ήταν εύκολη για την εταιρεία μας ! «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν» λοιπόν, για να ξεδιπλώσουν ανεμπόδιστοι τα σχέδιά τους, για το νέο συγκοινωνιακό όραμα της Σαμοθράκης!