Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Αλεξανδρούπολη, που προσποιούμενοι του πελάτες λήστευαν καταστήματα

1095

Συνελήφθησαν χθες (29-8-2018) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 44, 42 (άντρες) και 43 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 42 και 43 ετών, προσποιούμενοι τους πελάτες,  εισήλθαν σε δύο καταστήματα, όπου με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα κατά τη συναλλαγή με τους υπαλλήλους, επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματικά ποσά.

Και στις δύο περιπτώσεις οι πράξεις τους έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους και οι δράστες διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο ανέμενε ο 44χρονος, αφαιρώντας τελικά από το ένα κατάστημα ένα προϊόν.

 

Μετά από σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις δράστες.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 785 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.