Άφησαν εκτός τον ιστορικό Α.Ο.Ορεστιάδας από τις εκδηλώσεις του Άρδα

1616

Δεν έχει παρουσία μετά από 10χρόνια στις εκδηλώσεις του Άρδα ο Α.Ο.Ο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε δεν πήρε άδεια !!!

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Φεστιβάλ ΑΡΔΑΣ 2018, ενός πολύ σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος που λαμβάνει κάθε χρόνο χώρα σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Νομού Έβρου, στην παραποτάμια περιοχή του Άρδα στις Καστανιές και αποτελεί διαφήμιση του πολιτισμικού και κοινωνικού πλούτου του τόπου μας, μετά λύπης μας, σας κάνουμε γνωστό, πως σε αυτό το σημαντικό γεγονός, δεν θα έχει θέση ο ιστορικός μας σύλλογος.
Δεν μας δόθηκε η «σχετική άδεια» από την αρμόδια επιτροπή του ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, της οποίας προεδρεύει ο κος Αρχοντής Αρχοντίδης, να παρευρισκόμαστε εντός του χώρου των εκδηλώσεων (σε περίπτερο ή καποιας άλλης μορφής κατασκευή) ως σύλλογος.
Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον, παρευρισκόμαστε ανελλιπώς ως σύλλογος στις εκδηλώσεις του Άρδα με εξαίρεση τη φετινή χρονιά, κατόπιν της αρνητικής απάντησης από τον κο Αρχοντίδη, και της προηγούμενης χρονιάς (2017) κατά την οποία ο προαναφερόμενος ηγείτο της διοίκησης Πρωτοδικείου στην οποία κατέφυγε ο ιστορικός μας σύλλογος με απολογισμό αυτής, τον υποβιβασμό στο Τοπικό- Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Β΄ Έθνικης. Περιμέναμε τουλάχιστον, από τον κο Αρχοντίδη ως ιθύνων της διαδικασίας, να δει το ζήτημα με περισσότερη ευαισθησία καθώς ο ίδιος διετέλεσε επί πολλά χρόνια αθλητής του συλλόγου μας και αναδείχθηκε από αυτόν.
Ο σύλλογός μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας και της πολιτισμικής της κληρονομιάς και θεωρούμε, πως έχει θέση με οποιονδήποτε τρόπο και χωρίς δεύτερη σκέψη των αρμοδίων, σε τέτοια γεγονότα που προάγουν πάνω απ’ όλα πολιτισμό. Ο σύλλογος αυτός που μας έκανε υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα αναγεννηθεί και θα διαδραματίσει τον σπουδαίο του ρόλο στο αθλητικό γίγνεσθαι με τη συστηματική και μεθοδική δουλειά όλων των παραγόντων του.