Έβρος: Σημαντική ανακοίνωση για την οικονομική στήριξη της μελισσοκομίας

1723

Ανάρτηση καταστάσεων δικαιούχων μελισσοκόμων για τις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» έτους 2018

Από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ανακοινώνεται στους δικαιούχους μελισσοκόμους που συμμετέχουν στη δράση 3.1 «Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» ότι την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 θα αναρτηθούν οι καταστάσεις δικαιούχων για το έτος 2018 στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος), στα γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Τυχερού και Σουφλίου, στους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης, στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αλεξανδρούπολης, καθώς και στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κεντρικού Έβρου «Η ΚΥΨΕΛΗ».

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

1. Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις επί των αναγραφόμενων στοιχείων στις καταστάσεις των δικαιούχων από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, στο γραφείο Νο 7 & Νο 3 στον 2ο όροφο), καθώς και στα τοπικά Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

2. Οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2551357152 στη ΔΑΟΚ Έβρου