Σήμερα θα γίνει πόλεμος. Επέστρεψε ο Λαμπάκης. Συκοφάντη χαρακτηρίζει τον Μιχαηλίδη

1021

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

Σε ένα ακόμη κακοστημένο σενάριο λασπολογίας στην ταινία Γκαιμπελιστικής έμπνευσης «Λέγε, λέγε ψέματα, κάτι μένει στο τέλος» επιδόθηκε πρόσφατα ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, κ.  Παύλος Μιχαηλίδης.

Με αφορμή την προγραμματισμένη διακοπή πτήσεων της ΤUS Airways στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Λάρνακα επεχείρησε να σπιλώσει την εικόνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του δημάρχου της, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη κατηγορώντας τον ότι δεν υποστήριξε τη βιωσιμότητα της γραμμής.

Είναι προφανές ότι λόγω άγνοιας του τρόπου λειτουργίας και του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κ. Μιχαηλίδης δεν αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαμπάκη σε ανάλογες περιπτώσεις είναι επικουρικές και σαφέστατα βοηθούν την εικόνα του Δήμου μας, σε αντίθεση με τη διαρκή εικόνα απαξίωσης, αποτυχίας και απομονωτισμού που παρουσιάζει σε κάθε δημόσια παρουσία του ο κύριος αυτός διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα στο πλαίσιο τακτικισμών και φθηνής ψηφοθηρίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτόν τον αυτοδιοικητικό που ξεκίνησε ως φιλελεύθερος και κατέληξε εθνικολαϊκιστής να του θυμίσουμε τους κανόνες λειτουργίας της αγοράς και να τον πληροφορήσουμε για την πραγματικότητα.

Μια επιχειρηματική δραστηριότητα επιβιώνει όταν είναι κερδοφόρος και προκαλεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ευθύνη των επιχειρηματιών είναι να κατακτήσουν τους στόχους της κερδοφορίας και δικαίωμά τους να αναζητούν καλύτερες αγορές και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Έτσι ακριβώς έγινε με την περίπτωση της TUS Airways.

Όταν αποφασίσθηκε η λειτουργία της συγκεκριμένης γραμμής ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απευθύνθηκε στην εταιρεία και της πρότεινε να διοργανώσει προωθητικές δράσεις σε συνεργασία μάλιστα με την Περιφέρεια ΑΜΘ. H TUS Airways για δικούς της λόγους καθυστέρησε να λάβει αποφάσεις και μάλιστα ακύρωσε μια συμφωνημένη επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Σ. Κυπριανού, sales manager της εταιρείας αναγνώρισε τη συμβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο δήμαρχο κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.  

Διαβάστε παρακάτω την αρχή του …. πολέμου!

«Εθνικολαϊκιστές» κ.Λαμπάκη, οι χιλιάδες πολιτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αλεξανδρούπολης;

Αλεξανδρούπολη: Επίθεση Λαμπάκη στην …. επίθεση Μιχαηλίδη