Έβρος: Μέχρι πότε η παράταση στα μέλη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. για το Πρόγραμμα Leader

995

“ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER”

Αγαπητά Μέλη,

όπως ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο φορέα για το Νότιο Έβρο σχετικό με το αντικείμενο του θέματος, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Διαχείρισης του CLLD Leader 2014-2020 η 3η (και τελική) ΠΑΡΑΤΑΣΗ της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων σας για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Leader και πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή δικαιούχων στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.2 του Μέτρου 19 του Π.Α.Α. 2014-2020 και αφορά παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα.

Ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ των αιτήσεων στήριξης σας με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ορίζεται η ακόλουθη:

Παρασκευή 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 14:00 μμ.

Ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ της ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ των αιτήσεων στήριξης σας, δηλαδή να κατατεθεί ο «φυσικός φάκελος» της αίτησης στήριξης, τα πρωτότυπα έγγραφα και τα αντίγραφα που συνοδεύουν και τεκμηριώνουν την αίτηση σας, ορίζεται η ακόλουθη:

εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών μετά την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης σας.

Υπενθύμιση για τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ από το ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ (Ε.Ε.Α.Β.Ε.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ: Παρασκευή 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΥΠΟΒΟΛΗ: έως την Παρασκευή 05/10/2018

Προσοχή: δεν θα γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές αιτήσεις στήριξης εκτός των ανωτέρω προθεσμιών, καθώς και αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣΑΑ.

Επισημαίνεται ότι η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. συμμετέχει τόσο στο Δ.Σ. της ”Δημοσυνεταιριστικής Έβρος ΑΕ”, όσο και στη σχετική Επιτροπή Αξιολόγησης του Leader για το νότιο Έβρο.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.