Έβρος: Είναι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ πράκτορας της Ρωσίας ;

1653

Η προσπάθεια ξένων κέντρων financial times, Reuters καθώς και μερίδας του Ελληνικού τύπου Καθημερινή κλπ να εμπλέξουν φωτογραφικά παράγοντες του Έβρου σε κατασκοπευτικά θρίλερ είναι ύπουλη, βρώμικη και επικίνδυνη.

Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ρωσία και πολλές φορές οι θέσεις μας βρέθηκαν να ταυτίζονται. Το ότι εγώ και το ΑΚΚΕΛ ταχθήκαμε κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών και το ότι καταθέσαμε μήνυση εσχάτου προδοσίας κατά του υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά έγινε κατόπιν Ρωσικών οδηγιών; Το ότι καταθέσαμε αναφορά στο ευρωπαικό κοινοβούλιο για το εμπάργκο μας καθιστά πράκτορες των Ρώσων ;
Την Δευτέρα το ΑΚΚΕΛ θα στείλει επιστολές στον πρόεδρο Πούτιν καθώς και στον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας ζητώντας συγνώμη εκ μέρους του Ελληνικού λαού για το τηλεοπτικό θρίλερ κατασκοπείας που έστισαν ξένα και ντόπια συμφέροντα στον Έβρο αλλά τελικά μετατρέπεται σε φαρσοκωμωδία. Αν οι δυτικοί πράκτορες τους οποίους επικαλούνται οι Reuters και οι financial times γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα όπως λένε ας τα δώσουν στις αρμόδιες αρχές και ας πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Όχι όμως να φωτογραφίζουν πολιτικά πρόσωπα, θρησκευτικούς ηγέτες και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, η κοινωνία του Έβρου είναι πολλή μικρή για κάθε είδους κατασκοπευτικής ρετσινιάς.
Όσο για τα περί χρηματισμού 30.000- 80.000 σε πολιτικό φορέα για να μπλοκάρει την συμφωνία των Πρεσπών (εννοούν την μήνυση κατά Κοτζιά) σας πληροφορώ πως πριν λίγες μέρες έλαβα ειδοποίηση καταγγελίας σύμβασης απο την ΔΕΗ για χρέος 6.000 ευρώ στο σπίτι μου και περιμένω πως κάποια απο αυτές τις μέρες θα μείνει η οικογένεια μου χωρίς ρεύμα, οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί είναι όλοι κατασχεμένοι και το αυτοκίνητο μου απλήρωτη η ασφάλεια για 60 ευρώ εδώ και δυο μήνες.
Όσο για τις θέσεις μου και αυτών του ΑΚΚΕΛ για το Μακεδονικό είναι γνωστές στο πανελλήνιο, ουδέποτε δέχθηκα απο πουθενά παρέμβαση και συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα πως η συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε προδοτική. ΝΑΙ υπάρχουν πράκτορες στο θέμα του Μακεδονικού, πράκτορες που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια κατά των συμφερόντων της Ελλάδας και αυτοί είναι όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετά καθώς και οι ξένοι πάτρωνες τους.
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, η δημοκρατία τους βρωμάει φασισμό και τα πρακτορικά, κατασκοπικά τους σενάρια κακά σκηνοθετημένα, καλώ κάθε Έλληνα και ξένο παπαγάλο με μπλοκάκι να βγεί και να καταθέσει με ονόματα και στοιχεία ειδάλλως θα κινηθούμε νομικά κατά όποιου προσπαθήσει φωτογραφικά να σπιλώσει συνειδήσεις αλλά και πολιτικές ιδεολογίες.
Το να στοχοποιείς πολιτικό κόμμα και τον πρόεδρο του ως κατάσκοπο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις είναι στην ουσία προσπάθεια κατάλυσης του πολιτεύματος .
Το ΑΚΚΕΛ και ο πρόεδρος ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται !
 Βάκης Τσιομπανίδης πρόεδρος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ