Έβρος: Με 74 μετάλλια «κλείνει» τη σεζόν ο «ΚΟΤΙΝΟΣ»

1068

Με συνολικά 74 μετάλλια, εκ των οποίων τα 39 είναι χρυσά, πανελλήνια και ατομικά ρεκόρ, σε αγώνες κολύμβησης, Στίβου και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, «κλείνει» την αθλητική του σεζόν ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Έβρου «ΚΟΤΙΝΟΣ», ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο, δοκίμασε τις δυνάμεις αθλητών του και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PARABADMINTON, που διεξήχθη στην Κομοτηνή.

Σε πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης του Συλλόγου και των προπονητών του, τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα αθλητική περίοδο, όπως η συνέχιση των συμμετοχών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και η ίδρυση τμημάτων για δύο νέα αθλήματα τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς. «Διαπιστώσαμε ότι έχουμε πολύ καλό αθλητικό υλικό. Τα παιδιά μας αγαπούν τον αθλητισμό και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις τους» είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Τοπτσής, επισημαίνοντας ότι το σημαντικότερο όλων είναι η διατήρηση του αρμονικού κλίματος μεταξύ γονέων, συλλόγου και προπονητών προκειμένου όλοι οι αθλούμενοι να βοηθηθούν από τον αθλητισμό άσχετα αν λαμβάνουν ή όχι , μέρος σε αθλητικές διοργανώσεις». Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη, 25 Ιουλίου, στις 10:30 το πρωϊ , έχει προγραμματιστεί η Τακτική Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, στα γραφεία του, που βρίσκονται στο Κλειστό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για το διάστημα από 01/01/2018 έως 20/7/2018, η εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, ενώ οι δηλώσεις υποψηφιότητας, θα κατατίθενται έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

ert.gr