Γεμίζει με τουρίστες η Αλεξανδρούπολη την επόμενη εβδομάδα

1787

Το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:00 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το κρουαζιερόπλοιο SALAMIS FILOXENIA το οποίο φέρει κυπριακή σημαία και επιβαίνουν σε αυτό κατά προσέγγιση 400 τουρίστες (90% Κύπριοι και 10% Άγγλοι κλπ) και 228 άτομα πλήρωμα.

Το SALAMIS FILOXENIA έρχεται από την Μυτιλήνη έχοντας ως επόμενο προορισμό την πόλη της Καβάλας. Ανακοινώνεται επίσης ότι θα πραγματοποιήσει διανυκτέρευση το βράδυ της Τρίτης, ενώ θα αναχωρήσει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 24:00.

Η επικείμενη άφιξη τουριστών & πληρώματος και η έξοδος ενός μέρους από αυτούς στην «αγορά», θέτει σε εγρήγορση τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης λοιπόν, ενόψει της άφιξης τουριστών και εργαζομένων κρουαζιέρας και περιήγησης αυτών στην πόλη την προσεχή Τρίτη, ενημερώνει έγκαιρα τους επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τον τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των επισκεπτών – τουριστών του εν λόγω κρουαζιερόπλοιου.

Σημείωση : Στην περίπτωση που επιθυμεί επιχειρηματίας να διαφημίσει την επιχείρησή του μπορεί να διανέμει flyers μπροστά από το κιόσκι στην είσοδο του λιμανιού καθώς ο κατάπλους του SALAMIS FILOXENIA θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ακτοπλοιοίας!