Η Π.Φ.Π.Ο. στις Σχολές Αστυνομίας στο Διδυμότειχο και την Κομοτηνή

1057

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας για την ενημέρωση των αστυνομικών πάνω σε θέματα που άπτονται της νομοθεσίας για τα ζώα

Το κλίμα στις πρόσφατες παρουσιάσεις μας και στις δύο Σχολές της Αστυνομίας Κομοτηνής κ Διδυμότειχου ήταν κατά κοινή παραδοχή εξαιρετικό και το επίπεδο των Αστυνομικών αναβαθμισμένο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τις κ.κ. Μαρία Λαμπούδη, Προϊσταμένη τμήματος σπουδών και δημοσίων σχέσεων κ Μαρία Τεπετζικλή, Διοικητή εκπαιδευτικού τμήματος της Σχολής.

Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις στη Σχολή Διδυμότειχου, και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της παρουσίασης, την οποία έκανε το στέλεχος της Ομοσπονδίας Ζωή Κοντού.

Συζητήθηκαν αναλυτικά οι κείμενοι νόμοι αλλά και σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, όπως και Εγκύκλιοι της ΕΛ.ΑΣ και του Αρείου Πάγου.

Στην Κομοτηνή ήταν επίσης εξαιρετικό το επίπεδο της συζήτησης, υπήρξαν δε αρκετές ερωτήσεις, .Στο τέλος της παρουσίασης ο υπεύθυνος Ανθυπαστυνόμος κ.Βασίλειος Κουκουβελάκης αφού μας ευχαρίστησε, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικά είναι τέτοιου είδους εξειδικευμένα σεμινάρια στους σπουδαστές που θα τα έχουν υπόψη τους ως εφόδια στο εξής στα ΑΤ που θα υπηρετήσουν.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία