Τα ψεύδη και η επιχείρηση δυσφήμισης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου από τον κ. Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ

1111

Απάντηση του Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργίου Καΐσα στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μ. Γιαννακό σχετικά με την αναφορά του τελευταίου στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών (11-6-2018).

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα Fake news χτύπησαν και στο Διδυμότειχο από το στόμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, του κ. Γιαννακού αυτή την φορά.
Στην χθεσινή του συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, μεταξύ άλλων “στοιχείων” παρουσίασε και γραφικό με το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με μηδέν “0” νεφρολόγους! Φτάνει δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι συμπολίτες μας με νεφρολογικά προβλήματα επισκέπτονται τα νοσοκομεία της Ανδριανούπολης!
Όχι μόνο αναπαράγει ψέματα ο κ. Γιαννακός, αλλά αυτή την εποχή υπηρετούν 2 νεφρολόγοι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και επίκειται και διορισμός τρίτου μέσα στον επόμενο μήνα ύστερα από την πλήρωση της θέσης της προκήρυξης που έχει προηγηθεί.
Ποτέ άλλοτε στο ακριτικό Νοσοκομείο δεν υπηρετούσαν τόσοι γιατροί. Ο τοπικός πληθυσμός το γνωρίζει πολύ καλά. Αλήθεια ποιους εξυπηρετεί ο κ. Γιαννακός και οι προφανώς ντόπιες “πηγές” του με την δυσφήμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου αλλά και της Δημόσιας Υγείας γενικότερα;

Όσο και αν σας ενοχλεί, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Γιαννακέ.

Γεώργιος Καΐσας
Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ