Ξεκινά το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής “Royal Crown 2018”

1259

Για τρεις ημέρες, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από χρώμα, χορό και μουσική με περισσότερες από 450 αθλήτριες από 16 και πλέον χώρες μεταξύ των οποίων ενδεικτικά σας αναφέρουμε: Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρος, Λευκορωσία, Αγγλία, Πολωνία, Αυστρία, Νότια Αφρική, Βουλγαρία, Ινδία, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Σερβία, Ελλάδα. 

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής επιστρέφει για 3 ημέρες με χορό, μουσική, εκπληκτικές γυμναστικές επιδείξεις, χρώμα και ρυθμό από 16 χώρες, από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαΐου, στο PAOK ARENA (Παλατάκι ΠΑΟΚ) στην Πυλαία.

Φέτος ο θεσμός αποκτά και έναν σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, στις εγκατάστασεις της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα που θα διατεθούν στο Εξωτερικό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, μια δράση που διενεργείται σε συνέργεια με το Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης e-Charity.gr.

Η είσοδος για το κοινό 18-20 Μαΐου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η Εκδήλωση τελεί σε αγαστή συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO και με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Υποστηριζόμενο Φορέα τους Γιατρούς του Κόσμου, Γραφείο Θεσσαλονίκης, Εξωτερικό Πολυϊατρείο.