Το BMW Show Room «προσγειώθηκε» στην Αλεξανδρούπολη [φωτογραφίες]

1945

Η μεγαλύτερη γκάμα ποιοτικών μεταχειρισμένων BMW εκτίθεται για τρεις μέρες στην πρωτεύουσα του Έβρου «φέρνοντας» όλους ένα βήμα πιο κοντά στο… όνειρό τους!

Για τρεις μέρες, από τις 11:00 έως τις 19:00, στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου Astir Egnatia θα μπορείτε και εσείς να ανακαλύψτε την απόλυτη οδηγική απόλαυση με τα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας.

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο λαμβάνει το πιστοποιητικό Premium Selection μόνο αφού περάσει με επιτυχία τους διεξοδικούς οπτικούς και τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς μας: για 100% κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς.

Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ Service για 100.000 χλμ.!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2510600000.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Show Room της BMW στην Αλεξανδρούπολη και… θαυμάστε μερικά από τα μοντέλα της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας που σας… «περιμένουν» στο ξενοδοχείο Astir Egnatia για να τα ανακαλύψετε:

 Πηγή