Η υποχώρηση των υδάτων φέρνει κουνούπια και παράνομους μετανάστες

2364

Το νερό ήρθε (και πολύ γρήγορα μάλιστα) κατέστρεψε και σιγά σιγά υποχωρεί !!!

Έτσι λοιπόν ο γνωστός δρόμος προς την Ελλάδα (από το πέρασμα του Έβρου), για τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έρχονται διωγμένοι από τις χώρες τις Ανατολής ανοίγει και πάλι. Τις τελευταίες μέρες εκατοντάδες μετανάστες πέρασαν τα σύνορα (σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων) από την περιοχή της Ν.Βύσσας αλλά και το Πραγγί, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον μακριά από τις βόμβες που πέφτουν στις χώρες τους.

Και όσο το νερό θα πέφτει ο αριθμός των μεταναστών που θα εισέρχονται στη χώρα θα ανεβαίνει !!!

Άλλο ένα πρόβλημα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι των περιοχών κοντά στα πλημμυρισμένα είναι το γνωστό πρόβλημα των κουνουπιών. Οι μικροί μας “φίλοι” λοιπόν φέτος μας επισκέφθηκαν πολύ πιο νωρίς από ότι μας είχαν συνηθίσει..

Η κατάσταση τις απογευματινές ώρες είναι ήδη ανυπόφορη, με τους κατοίκους να απαιτούν άμεσα και πιο δραστικά μέτρα από τους αρμόδιους της Περιφέρειας !!!

Για να δούμε..

Επειδή κάποιοι “ευσυνείδητοι” πολίτες πιστεύουν ότι εξομειώνουμε τα δύο θέματα που προκύπτουν εκ των πραγμάτων με την απόσυρση των υδάτων του Έβρου, ας έρθουν να ζήσουν μαζί μας και από κοντά τα γεγονότα. Γιατί ούτε ρατσιστές είμαστε, ούτε κλικ κυνηγάμε με μανία. Εάν πάλι δεν θέλουν να καταλάβουν τι γράφουμε αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα…