Πόσο ερωτευμένος με το τραγούδι είναι τελικά ο ορεστιαδίτης Πάνος Πατέλλης;

4330

Ο Πάνος Πατέλλης έρχεται από την Ορεστιάδα και δηλώνει λάτρης του λαϊκού και ελαφρολαϊκού ποπ τραγουδιού

Αφού ακούσαμε το τραγούδι του “Σ΄ερωτεύτηκα”, συμφωνούμε με την επιλογή του. Ο Πάνος νιώθει έτοιμος να του δοθεί η ευκαιρία να βγάλει το ταλέντο του. Βρεθήκαμε λοιπόν μαζί του και συζητήσαμε για τη μεγάλη του αγάπη.

Διαβάστε τι μας είπε:

in: Καταρχήν Πάνο πες μας λίγα πράγματα για σένα και για το τραγούδι.

Πάνος: Είμαι 27 ετών και κατάγομαι από την Ορεστιάδα όπου ζω επίσης. Είμαι από μικρός “κολλημένος” με το τραγούδι και θέλω να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δοθεί να βγάλω αυτό το πάθος μου. Προσπαθώ καθημερινά να βελτιωθώ κάνοντας μαθήματα φωνητικής και δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να μην τραγουδάω.

in: Σε ποιο είδος μουσικής θα κατατάξεις τον εαυτό σου;

Πάνος: Πιστεύω πως ανήκω στο λαϊκό και ελαφρολαϊκό ποπ τραγούδι γιατί είμαι εύθυμος χαρακτήρας και μ΄αρέσει να ξεσηκώνω τον κόσμο.

in: Ποιά είναι η πορεία σου ως τώρα;

Πάνος: Είχα την τιμή να τραγουδήσω σε μαγαζιά στη Μακεδονία αλλά και στην Ορεστιάδα και με την ευκαιρία ευχαριστώ δημόσια όλους όσους με εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα. Έχω κάνει και το βήμα που ήθελα πάντα, δηλαδή να τραγουδήσω το πρώτο δικό μου τραγούδι. Είναι το “Σ΄ερωτεύτηκα” και έχω κάνει επίσης το πρώτο μου επαγγελματικό videoclip με το ομώνυμο τραγούδι.

in: Πες μας λοιπόν για το πρώτο σου τραγούδι λαι το videoclip

Πάνος: Είναι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καραδημήτρη από την Αλεξανδρούπολη, το έχουν αγαπήσει πολύ και μου δίνουν μεγάλο κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Το βιντεοκλίπ έχει γυρίστει μέσα στην Κομοτηνή και σε περιοχές γύρω από αυτήν καθώς και στο γραφικό και πανέμορφο λιμανάκι της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη. Με αριθμούς το videoclip έχει ανέβει στο youtube τον Δεκέμβρη και έχει ξεπεράσει τις 80 χιλιάδες προβολές.

in: Πες μας και λίγα λόγια για τα σχέδια σου

Πάνος: Έχω έρθει σε επαφή με δισκογραφικές εταιρείες και γνωστό συνθέτη του χώρου για μελλοντική συνεργασία στο επόμενο κομμάτι μου και περιμένω με ανυπομονησία για ευχάρι
στα νέα σ’ αυτό το κομμάτι.
in: Για το τέλος θα μας πεις και τα όνειρα σου
Πάνος: Πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου εάν μου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα, να τραγουδήσω σε κάποια πίστα μεγάλης πόλης. 
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Πάνο. Για εσάς έχουμε το videoclip του: Σ΄ερωτεύτηκα