Τρελή καταδίωξη διακινητή από το Τυχερό μέχρι τις Φέρες. Έχουν ξεφύγει λίγο ή μας φαίνεται;

1481

Συνελήφθη χθες (22-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 35χρονο οδηγό αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.  

Στη συνέχεια ο οδηγός κατευθύνθηκε μέσω της παλαιάς εθνικής οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όπου στο ύψος του οικισμού Φερών, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική οδό, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

 

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

 

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 35χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.