Στο Ισαάκιο ο Πρόξενος της Ουρουγουάης

2256

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Ισαάκιο και διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ Ισαακίου παραβρέθηκε και ένας απρόσμενος επισκέπτης

Αυτός ήταν ο Πρόξενος της Ουρουγουάης στην Θεσσαλονίκη κ. Χρήστος Καζαντζής. Μπορεί να ήταν απρόσμενη η παρουσία του στο Ισαάκιο αλλά δεν ήταν τυχαία. Ο γιος του είναι μέλος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ και με αφορμή του τουρνουά βρέθηκε στο Ισαάκιο.

Εκεί λοιπόν ήρθε σε επαφή με τοπικούς παράγοντες, τους βουλευτές Άννα Καραμανλή και Αναστάσιο Δημοσχάκη αλλά και με τον κ. Παναγιώτη Φυδανάκη ο οποίος είναι από τους ανθρώπους με πολύ ενεργό ρόλο στην ανάδειξη του Διδυμοτείχου. Ο κ. Φυδανάκης λοιπόν  έκανε μια γρήγορη ξενάγηση στον κ. Καζαντζή στο Διδυμότειχο λόγω περιορισμένου χρόνου και αντάλλαξε απόψεις και πληροφορίες με τον Πρόξενο.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο μας έδειξε λοιπόν ο κ. Καζαντζής και σε συνομιλία που είχαμε μαζί του εξέφρασε την πρόθεση του να προωθήσει το Διδυμότειχο όπως μπορεί, μέχρι και στην Ουρουγουάη.

Ανταλλάξαμε μαζί του αρκετές απόψεις και συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού όπου είναι δυνατόν στην ανάδειξη της περιοχής.