11ο Διεθνές Track day στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

1348

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του Alfisti Club έδωσαν ραντεβού στις Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιο, όπου το ερχόμενο τριήμερο (Παρασκευή και Σαββατοκύριακο) διοργανώνεται η γιορτή των πιστών της γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται και στο σχετικό δελτίο τύπου-ανακοίνωση της διοργάνωσης, που αποτελεί ταυτόχρονα πρόσκληση προς όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να βρεθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο και να παρακολουθήσουν ένα event πλήρες οδηγικής απόλαυσης.

 

«Αγαπητοί Alfisti και φίλοι,

η διαχειριστική ομάδα του Alfisti.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διοργάνωση του 11ου εν σειρά 3ήμερου track-day στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών!

Η ημερομηνία διεξαγωγής του track-day είναι 16, 17 και 18 Μαρτίου του 2018 και όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, αναμένονται περί τις 100 συμμέτοχες με νέες και ιστορικές Alfa Romeo και πάνω από 250 άτομα κοινό.

Τα μέλη και οι φίλοι μας έρχονται κυριολεκτικά από όλα τα μέρη της Ελλάδας όπως Κρήτη, Πελοπόννησο, Αττική, Επτάνησα, αλλά και από τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να χαρούν και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των Alfa Romeo τους.

Όπως κάθε χρόνο την παρέα μας θα συμπληρώσουν περίπου 10 συμμετέχοντες από την Βουλγαρία. Φυσικά δεν είναι απλά ένα τριήμερο Track day, αλλά μια Πανελλήνια τριήμερη εκδρομή, όπου το “παρών” δίνουν ολόκληρες οι οικογένειες των οδηγών.

Μετά την πίστα ακολουθούν συναντήσεις και δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο μας φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Με στόχο την ασφαλή διασκέδαση των συμμετεχόντων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του track-day θα υπάρχει και φέτος στη πίστα η καθημερινή παρουσία: ασθενοφόρου με ιατρό, πυροσβεστικό όχημα με πλήρωμα άμεσης επέμβασης, εγκεκριμένοι κριτές σε διάφορα κομβικά σημεία εντός και εκτός πίστας όπως και security στην είσοδο/έξοδο της πίστας και της pit lane.

Επίσης, θα υπάρχει και προσωπική- ψηφιακή χρονομέτρηση.

Ραντεβού στις Σέρρες για 11η συνεχόμενη χρονιά!

Με γνώμονα την ευχαρίστηση και με την πειθώ ΔΕΚΑ πλέον συνεχόμενων ετήσιων διοργανώσεων, σας προσκαλούμε να δώσετε το “παρών”, αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την καρδιά του Alfisti.gr!».