Βήμα πρόκρισης για τους έφηβους του Έβρου Σουφλίου

1694

Οι έφηβοι του Έβρου Σουφλίου κέρδισαν τον Ίκαρο Έδεσσας και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου τους εξασφάλισαν την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι καθώς ήθελαν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ήταν καταπληκτικοί στην επίθεση, στο σερβίς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν το πρώτο σετ με 25-18. Στο δεύτερο σετ κατάφεραν να βρεθούν από νωρίς μπροστά στο σκορ με την διαφορά να φτάνει και τους 10 πόντους. Τελικά το κέρδισαν άνετα με 25-12. Στο τρίτο σετ έχοντας τον αέρα των δύο σετ έπαιξαν τόσο ώστε να δείξουν ότι θα είναι αυτοί οι νικητές και το κατάφεραν κερδίσουν με 25-18 και 3-0 σετ.

Στην επόμενη φάση αύριο στις 18:30 θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 25-18, 25-12, 25-18

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Δημητρίου

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Αλεξούδης Αθ., Αλεξούδης Κων., Κάβουρας, Καζαριάν, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Μιλκίδης, Μούχλιας (c), Μουχταρίδης (λ), Ντούμας, Πανταζής, Παπαδημητρίου, Παπάζογλου.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ (Ρέτζιος Νίκος): Αντώνογλου, Γάτσης (c), Καλικόπουλος, Πασχάλης, Περτσεμλής, Πριβαρτιτσιάνης, Ρέτζιος, Σταλίκας, Τζώρτζης.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Πήγασος Πολίχνης  9  (9-0)
  2. Έβρος Σουφλίου  6  (6-3)
  3. ΠΑΣ Ίκαρος  3  (3-6)
  4. ΣΠΑ Καρδίτσας  0  (0-9)