Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διεθνή Έκθεση Detrop Boutique 2018

1563

 

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας Detrop Boutique 2018 που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετείχε στην Έκθεση με περίπτερο 105 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο 14 παραγωγοί από την περιοχή μας είχαν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να πραγματοποιήσουν απευθείας Β2Β συναντήσεις και να διαπραγματευτούν εμπορικές συμφωνίες με Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών.

Η Διεθνής Έκθεση Detrop Boutique στοχεύει να γνωρίσει σε εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό πιστοποιημένα προϊόντα και επιλεγμένες ετικέτες της χώρας μας, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό των παραδοσιακών υλικών με τους σύγχρονους τρόπους παρασκευής και παρουσίασης των προϊόντων. Στη φετινή Έκθεση οι εμπορικοί επισκέπτες από το εξωτερικό ξεπέρασαν τους 300 προερχόμενοι από 36 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

Την Περιφέρεια ΑΜΘ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Νίκος Ευφραιμίδης ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς καθώς προβάλλουν τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίνουν ώθηση στην οικονομία της περιοχής μας.»