Απίστευτη χειμωνιάτικη φωτογράφιση νεονύμφων από Εβρίτη φωτογράφο

3607

Η ονειρική φωτογράφιση που παρουσιάζουμε σήμερα θυμίζει κάτι από παραμύθι… Το όμορφο ζευγάρι απαθανάτισε τη μοναδική περίοδο του γάμου του μέσω μιας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ με φόντο το απόλυτο λευκό. Παρά το κρύο, η Μαρίνα και ο Δημήτρης με τη βοήθεια του φωτογράφου τους NEKTARIOU BILIAKAKI γέμισαν το φωτογραφικό άλμπουμ τους με απίστευτες λήψεις μέσα στο χιονισμένο τοπίο και ανάμεσα στα πυκνά έλατα. Μια φωτογράφιση που τους χάρισε αξέχαστες στιγμές και πολλά γέλια. Μεταφερθείτε στο χειμωνιάτικο αυτό σκηνικό και μαγευτείτε από τη φυσική ομορφιά!

=
=

«Γνωριστήκαμε στα ανέμελα χρόνια της πρώτης νιότης. Το εφηβικό φλερτ εξελίχθηκε σε έρωτα ζωής που άντεξε στο χρόνο. Την ημέρα των 25ων γενεθλίων μου ο Δημήτρης μου χάρισε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω… Μπροστά στους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, μου έκανε πρόταση γάμου και μου ζήτησε οι ζωές μας να γίνουνε ένα. Δύο χρόνια μετά το όνειρό μου για ένα ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΟ έγινε πραγματικότητα», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

=
=

«Σε τέτοιες μοναδικές στιγμές της ζωής μας είναι τύχη να πλαισιώνεσαι από σωστούς επαγγελματίες και εμείς σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό, έχοντας δίπλα μας το Νεκτάριο για τη φωτογράφιση. Με τη βοήθεια και την καθοδήγησή του κατάφερε να μας κάνει να νιώσουμε άνετα και να απολαύσουμε την κάθε στιγμή! Παρά το έντονο κρύο, δεν έλειψαν τα γέλια και οι πλάκες μεταξύ μας κάνοντας την όλη διαδικασία αξέχαστη.»

=
=
=

«Κυρίαρχο στοιχείο στο γάμο μας ήταν η χιονονιφάδα και συνεπώς για τη φωτογράφισή μας δε θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κανένα άλλο μέρος παρά μόνο ένα χιονισμένο τοπίο. Το Παμπόροβο ήταν ο ιδανικός προορισμός για να απαθανατίσουμε την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας. Το λευκό φόντο της περιοχής με τα χιονισμένα έλατα μας βοήθησε να κάνουμε μια ονειρική φωτογράφιση!»

=
=
Περισσότερα ΕΔΩ