Χουσίδης-Διαμαντίδης: Θα δώσουμε τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Α1 και σας θέλουμε δίπλα μας

1739

Ο Άθλος κάνοντας μια εξαιρετική πορεία φέτος τερμάτισε στην 1η θέση της κανονική περιόδου στην Α2 κατηγορία. Η ομάδα πλέον παλεύει να ανέβει στην Α1 μέσω της διαδικασίας των play-off και ήδη μετράει μια νίκη (3-1) απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Θεόδωρος Χουσίδης και Βαγγέλης Διαμαντίδης μιλούν στο inevros για την συνέχεια των play-off αλλά και τις πιθανότητες ανόδου στην Α1 :

  1. Η ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τώρα αντιμετωπίζει (Σάββατο στις 16:00) την ΑΕ Κομοτηνής, είστε έτοιμοι για το 2/2 ;

Χουσίδης: Η ομάδα μας πήρε τη νίκη Απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σχετικά εύκολα το περασμένο Σάββατο. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια των play off. Όσον αφορά τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στην Κομοτηνή, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κακό μας δαίμονα για φέτος που ονομάζεται Α.Ε. Κομοτηνής και να διεκδικήσουμε τη νίκη στη δύσκολη αυτή έδρα.

Διαμαντίδης: Σε κάθε αγώνα ανεξάρτητου αντίπαλου η ομάδα παίζει πάντα για την νίκη!

2.Μπορεί ο Άθλος να ανέβει στην Α1, έτσι ώστε να έχει ξανά η πόλη μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας;

Χουσίδης: Θεωρώ ότι η Ορεστιάδα, ως πόλη με μεγάλη ιστορία στο άθλημα του βόλλευ, επιβάλλεται να εκπροσωπείται στη μεγάλη κατηγορία. Ο άθλος νομίζω πως έχει πολλά από τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα για να ανέβει και να παραμείνει στη Volleyleague.

Διαμαντίδης: Φυσικά μπορεί να ανεβεί και εξαρτάται από εμάς,αν παίξουμε με την εμπειρία που έχουμε και σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθενός, μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η άνοδος.

3.Ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της πόλης..

Χουσίδης: Θα ήθελα πω στο φίλαθλο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στα play off όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο καθένας από εμάς δίνει το 100% του μεσα στο γηπεδο για να αποζημιώσει τον κάθε φίλαθλο που έρχεται να στηρίξει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια!!

Διαμαντίδης: Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα και η πόλη του χρόνου να έχει εκπρόσωπο στην Α1 όπως παλιά !!