6+1 προτάσεις από το inevros για το τριήμερο που έρχεται !!!

2016

Το τριήμερο που έρχεται είναι από τα πιο δυνατά και ενεργά για όλο το Ν.Έβρου. Απ’ άκρη σ΄άκρη όπου και να βρίσκεστε σίγουρα θα υπάρχει κάποια αποκριάτικη εκδήλωση για να περάσετε όμορφα με φίλους η με την οικογένειά σας !!!

Ας ξεκινήσουμε όμως με τις εκδηλώσεις και να περάσουμε στη συνέχεια και στο κυρίως πιάτο..

Εκδηλώσεις θα γίνονται από το Σάββατο σχεδόν σε κάθε χωριό του νομού με αναβίωση εθίμων αλλά και πολλών μασκέ πάρτι που θα διοργανωθούν..

Την Κυριακή έρχεται το κυρίως πιάτο με καρναβαλικές παρελάσεις σε Τυχερό, Αλεξανδρούπολη και περιφορά του Μπέη σε Μικρή Δοξιπάρα, Λεπτή αλλά και Πεντάλοφο !!! Και την Δευτέρα ;;; Έχουμε το επιδόρπιο..

Κούλουμα με αναβίωση εθίμων σε Κόμαρα, Ν.Βύσσα, Κυπρίνο, Πετρωτά, Πτελέα αλλά και Φέρες !!!

Για ώρες και ημερομηνίες δείτε την κατηγορία “εκδηλώσεις”.

Σας άνοιξε η όρεξη μετά από τόσο ξεφάντωμα ;;;

Το inevros σας έχει διάφορες προτάσεις ανάλογα με την τοποθεσία που θα βρίσκεστε και είναι φυσικά.. εγγύηση !!!

Ξεκινώντας από Βόρεια : 

Ταβέρνα “Στεφανάρας” στη Ν.Βύσσα. Η περίφημη ταβέρνα του Στεφανάρα στη Βύσσα μεγάλωσε γενιές και γενιές με τις γεύσεις της και προσελκύει κόσμο από παντού.

Κατεβαίνοντας προς το Διδυμότειχο σας έχουμε δύο μοναδικές προτάσεις που θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε:

Το μεζεδοπωλείο “Γιαχανάς” : Το παραδοσιακό «Μεζεδοπωλείο Γιαχανάς», απλά διδάσκει σε αυτούς που το προτιμούν, με την αγάπη του προς τα παραδοσιακά Θρακιώτικα προϊόντα, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία Θρακιώτικων γεύσεων και εδεσμάτων, όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο.

Αλλά και το Ρεμπετάδικο “Χάραμα” που σας περιμένει για πολύ χορό με ζωντανή μουσική Παρασκευή-Σάββατο αλλά Κυριακή Βράδυ… Και φυσικά για κούλουμα την Κ.Δευτέρα !!!

Φεύγοντας από το Διδυμότειχο και πριν φτάσουμε στο Σουφλί η επιλογή είναι μια !!! Το μοναδικό “Ταβερνάκι της Κυρίας Βασιλικής” στο Μικρό Δέρειο !!!

Για όσους περάσουν το τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη έχουμε να προτείνουμε δύο επιλογές..

Επειδή το τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης δεν ήταν αρκετό και εμείς θα το ξανακάνουμε και η επιλογή τι άλλο;;; “Ψητοπωλείο Δαβής” !!!

Όλα στη λαδόκολλα,

Όλα πεντανόστημα από το 1984 !!!

Τελευταία γαστρονομική μας πρόταση το “Γευσιπωλείον Νέον”  μέσα στο καταπράσινο κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης με ζωντανή μουσική Παρασκευή-Σάββατο (βράδυ), αλλά και Κυριακή μεσημέρι !!!

Bonus πρόταση.. «Τζιουντζιούνα Medical Party» από το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Εν Λευκώ» στο Σουφλί !!!

Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας.. Και ελάτε να ξεφαντώσουμε παρέα σε μια αξέχαστη βραδιά !!!

Οπλιστείτε με όρεξη, διάθεση, κέφι και φύγαμε !!!